Veşti colosale pentru toţi clienţii Revolut. Miliarde sunt puse la dispoziţia lor. Se întâmplă de azi, 18 august

Veşti colosale pentru toţi clienţii Revolut. Miliarde sunt puse la dispoziţia lor. Se întâmplă de azi, 18 august
Clienții Revolut vor putea aplica pentru credit de nevoi personale

Vești bune pentru românii care folosesc Revolut. Compania a lansat astăzi, 18 august 2022, un nou serviciu în România. Despre ce este vorba și cum pot obține românii miliarde de lei, află în rândurile următoare.

Revolut oferă credite de nevoi personale

Aplicația financiară globală are peste 20 de milioane de utilizatori din toată lumea. Doar în România are în jur de 2 milioane. Recent, Revolut a anunțat lansarea ofertei sale de creditare pe piața din România. Acesta este primul produs de împrumut pe care aplicația îl oferă, iar unii oameni deja au aplicat pentru credite.

Dacă doresc, clienții pot aplica direct în aplicație pentru creditele de nevoi personale și pot primi până la 125.000 de ron. După ce împrumutul vă este aprobat, contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată. Apoi, în doar câteva minute, fondurile sunt puse la dispoziția clientului în contul său.

Clienții vor putea să modifice data de rambursare lunară, să-și verifice extrasul de cont oricând și să efectueze rambursări parțiale sau totale. Pentru moment, împrumutul se adresează doar clienților Revolut cu istoric de creditare al căror venit poate fi verificat online.

„Produsul este oferit doar în moneda locală RON, cu dobândă fixă pe toată perioada creditului, ​​și o durată de maxim 60 de luni. Ca și în cazul altor produse Revolut, ne gândim mai întâi la clienți și ne străduim să le oferim o experiență de management al finanțelor personale complet diferită. Produsul nostru este disponibil 24/7 în aplicație. Clienții au libertatea de a accesa creditul cu ușurință oricând au nevoie de bani și pentru suma de care au nevoie, fără bătăi de cap sau comisioane suplimentare, atunci când obțin un împrumut sau îl rambursează”, a declarat Gabriela Simion, Director General al sucursalei Revolut din România.

Ce beneficii are creditul de nevoi personale de la Revolut?

Suma maximă pe care clienții Revolut o pot accesa este de 125.000 de lei. De asemenea, rata dobânzii este fixă pe toată perioada de creditare și variază între 6,99% și 15,59%, în funcție de profilul clientului.

Nu există comisioane de emitere și de rambursare anticipată, iar aprobarea și gestionarea creditului se face 100% online. Totodată, clientul va primit banii disponibili imediat, după obținerea confirmării online de acordare a creditului, și posibilitatea de a solicita creditul de oriunde, oricând.

”Acesta este doar începutul, intenția fiind să adăugăm, în viitorul apropiat, și alte produse de creditare cu costuri reduse care să ajute milioane de români să-și gestioneze mai eficient cheltuielile de zi cu zi”, a adăugat Gabriela Simion.

Revolut are peste 2 milioane de clienți români și este a patra piață europeană unde Revolut Bank lansează creditul de nevoi personale, după Polonia, Lituania și Irlanda.