Vești bune pentru Simona Halep la Wimbledon. Anunțul a fost făcut chiar azi

Vești bune pentru Simona Halep la Wimbledon. Anunțul a fost făcut chiar azi
Vești bune pentru Simona Halep la Wimbledon. Anunțul a fost făcut chiar azi

Simona Halep primește vești bune, chiar înainte de turneul de la Wimbledon. După multiple accidentări și momente dificile, sportiva noastră a primit în sfârșit o veste bună.

Vești bune pentru Simona Halep la Wimbledon

Mai este puțin până începe turneul de la Wimbledon, iar Simona Halep are motive de bucurie. Câștigătoarea precedentului trofeu are șanse mari să își păstreze titlul.

Nomi Osaka a renunțat la Turneul de la Wimbledon. Sportiva japoneză a anunțat că nu va participa la turneul de la Wimbledon, însă vrea să revină la timp pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Numărul 2 mondial a spus că dorește să petreacă timp cu prietenii și familia, asta după ce s-a retras prematur și de la Openul Francez în luna mai. Când s-a retras de la Roland Garros, Osaka a spus că vrea să ia o pauză, pentru că se confruntă cu depresie și anxietate.

Ea a fost amendată cu 15.000 de dolari pentru că nu a vurt să participe la conferința de presă după primul meci din turneu. A doua zi, ea a făcut anunțul conform căruia renunță la Roland Garros.

Simona Halep și-a anunțat oficial participarea la Bad Homburg. Competiția din Germania se desfășoară între 20-26 iunie. Halep i-a surprins pe toți cu anunțul participării sale la acest turneu.

Halep va participa și la Wimbledon. Ea va trebui să își păstreze titlul, iar pentru asta va fi nevoită să muncească mult, mai ales că vine după o accidentare severă. Turneul are loc în perioada 28-11 iulie 2021.

Simona Halep, a doua favorită pentru câștigarea turneului din Londra

Faptul că Naomi Osaka nu participa la această competiție îi ușurează mult munca Simonei.

„Naomi nu va juca la Wimbledon anul acesta. Ea își acorda timp cu prietenii și familia. Va fi pregătită pentru Jocurile Olimpice și este încântată sa joace în fața fanilor ei de acasă”, se arata într-un comunicat el echipei ei.

Acum, Simona Halep este a doua favorită pentru câștigarea turneului din Londra, în timp ce pe primul loc ca favorită se află Ashleugh Barty.

„Să nu uităm că, în afară de Grand Slam-uri, jucătoarele de top primesc garanții de participare când se duc la turnee. Din informațiile mele, garanția de participare a fetelor din Top 5 se duce la 100.000 – 150.000 de dolari.

Iată că dintr-un foc Simona își plătește echipa numai din garanțiile de participare, fără a pune la socoteală premiile care vin din turul I, turul 2, dacă ajunge în semifinală sau finală”, a explicat fostul tenismen Mihai Rusu pentru ProSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI