Vestea tristă a dimineţii. Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. Care este starea omului de afaceri

Vestea tristă a dimineţii. Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. Care este starea omului de afaceri
Oamenii legii au ajuns imediat la fata locului

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier astăzi dimineață, 29 noiembrie. Totul s-a petrecut la ora 6:50, pe Bulevardul Aviatorilor din București. Totul s-a întâmplat din cauza unui șofer care băuse. Bărbatul din mașina care a fost implicată în accident avea o alcoolemie de 0,18 grame alcool pur în aerul expirat.

Gigi Becali a făcut accident

Gigi Becali a avut un accident rutier în această dimineață, pe bulvardul Aviatorilor. El se afla pe scaunul din dreapta la momentul impactului și nu a fost rănit.

Poliția a venit la fața locului pentru constatare, iar șoferul lui Gigi Becali a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a ieșit negativ, însă nu la fel s-a întâmplat și în cazul șoferului ceilelalte mașini implicate în accident.

Oamenii legii au descoperit că șoferul care a provocat accidentul în care a fost implicat Gigi Becali avea o alcoolemie de 0,18 grame pur în aerul expirat.

Maybach-ul afaceristului a fost ușor avariat de șoferul care consumase alcool.

Ce spun oamenii legii

Din fericire, nici afaceristul, dar nici ceilalți oameni implicați în accident nu au fost răniți și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor/Aleea Alexandru, în care au fost implicate 2 autovehicule.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt șofer implicat. Aceștia au fost îndrumați legal”, transmite Poliția Capitalei.

În acest moment, Gigi Becali și șoferul lui se află la biroul de accidente ușoare din București pentru declarații. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI