30 nov. 2022 | 12:31

Vestea momentului despre Dan Negru! Nimeni nu se aștepta: „Mă voi număra și eu” (exclusiv)

Monden
Vestea momentului despre Dan Negru! Nimeni nu se aștepta: „Mă voi număra și eu” (exclusiv)
Vestea momentului despre Dan Negru! Care este motivul real pentru care nu va mai prezenta Revelionul în 2023.

Vestea momentului despre Dan Negru! În circumstanțele în care telespectatorii erau obișnuiți să-l urmărească în noaptea dintre ani pe „Regele audiențelor”, nimeni nu se aștepta la astfel de declarații. Ce anunț a făcut celebrul prezentator de televiziune, cu o lună înainte de a intra în anul 2023.

Vestea momentului despre Dan Negru

Dan Negru este cunoscut drept „Regele audiențelor” în România. Prezentatorul de televiziune este singurul din țara noastră care a reușit, în ultimele două decenii, să țină telespectatorii în fața micului ecran, la trecerea dintre ani. După plecarea sa de la Antena 1, fanii au început să se întrebe dacă și-a schimbat planurile. Va prezenta emisiune de Anul Nou și în 2023?

La începutul anului curent, Dan Negru a decis să facă unele schimbări profesionale. Astfel, colaborarea cu Antena 1 a fost întreruptă. Prezentatorul a semnat, în schimb, cu postul Kanal D, unde se bucură de mult succes. El se află în spatele a două emisiuni foarte interesante, de tip quiz show. Este vorba despre „Jocul Cuvintelor” și „Tu Urmezi”.

După despărțirea de Antena 1, Dan Negru a anunțat pentru prima dată că nu mai intenționează să prezinte emisiuni de Revelion. La vremea respectivă, vorbea despre importanța petrecerii Anului Nou împreună cu familia și cei dragi, nu în fața ecranelor.

În circumstanțele de față, fanii lui Dan Negru au început să-și exprime curiozitatea cu privire la decizia în cauză. Va mai prezenta, până la urmă, „Regele audiențelor” Revelionul la trecerea în 2023? Prezentatorul de televiziune a dezvăluit, pentru redacția Impact-Playtech, care sunt planurile sale pentru Anul Nou.

Mai prezintă Revelionul în 2023?!

Este prima dată, în ultimul sfert de secol, când Dan Negru nu va mai prezenta niciun program de Revelion la televizor. Acest aspect îi întristează pe fani. Totuși, prezentatorul a fost cât se poate de clar și a explicat care este, concret, motivul pentru care a hotărât să refuze o astfel de cerere.

„România are, de tot, un secol. Din secolul ăsta, aproape un sfert, noi am petrecut împreună revelioane. Anul ăsta, e doar o pauză între două aplauze. Acum doi ani, în vârful pandemiei, am bătut împreună un record european. Revelionul nostru a fost al doilea după BBC în Europa”, a spus prezentatorul de televiziune, într-o intervenție pentru Impact.ro.

La trecerea dintre ani, în perioada pandemiei de coronavirus, programul televizat BBC 1 – New Year Live a înregistrat o audiență de 6, 1 milioane de telespectatori. Pe locul doi, la nivel european, a fost emisiunea lui Dan Negru, care s-a bucurat de o audiență de 2, 5 milioane de români.

„Printre miile de români care anul ăsta aleg familia, prietenii, departe de ecrane, TV, tablete, telefoane, mă voi număra și eu”, a adăugat Dan Negru.

Așadar, „Regele audiențelor” a ales să-și petreacă noaptea dintre ani alături de familie, în 2023. În intervenții trecute, Dan Negru i-a sfătuit pe români să facă și ei același lucru. Timpul petrecut cu cei dragi, în perioada sărbătorilor de iarnă, nu poate fi echivalat nici pe departe cu emisiunile de pe micile ecrane.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro