Veste uriașă pentru Ianis Hagi. Conducerea lui Rangers a luat decizia, în urmă cu scurt timp

de: Rădulescu Valentin
03 03. 2020

Staff-ul de la Rangers a luat o decizie ce îi va aduce un avantaj lui Ianis Hagi. Vestea uriașă a venit după ce echipa a adus rezultate negative în ultimul timp. Ce a decis conducerea echipei scoțiene?

Veste uriașă pentru Ianis Hagi

Potrivit informațiilor de la Football Insider, patronii Rangers nu vor lua măsuri drastice. Proiectul lui Steven Gerrard, în vârstă de 39 de ani, va rămâne în picioare. Chiar dacă acesta a arătat rezultate dezamăgitoare în campionat, dar și în Cupa din ultimele săptămâni. De asemenea Gerrard își păstrează locul pe banca tehnică a scoțienilor. Pentru Ianis Hagi este o veste foarte bună, deoarece are o relație strânsă cu antrenorul englez.

Ranger a fost eliminată din Cupa Scoției, sâmbătă, cu scorul de 0-1 pentru Hearts. Steven Gerrard a menționat că se va gândi serios dacă va mai continua pe banca echipei scoțiene. Danny Murphy, fostul jucător de la Liverpool, nu concepe o plecare a englezului de la Rangers, declară acesta. ”Aș fi absolut uimit dacă ar pleca, uluit de-a dreptul. Nu cred că există vreo șansă ca asta să se întâmple, nici măcar 1%” , a spus Danny Murphy pentru TALKsport.

Veste uriașă pentru Ianis Hagi. Conducerea lui Rangers a luat decizia, în urmă cu scurt timp

Steven Gerrard a adus 67 de victorii

Sub comanda lui Steven Gerrard, Ranger a reușit să facă 67 de victorii, din totalul de 111 de meciuri, pe care echipa scoțiană le are cu antrenorul englez. În decembrie 2019, Rangers a prelungit contractul cu Gerrard pe o perioadă de 5 ani. Acest lucru a venit ca o răsplată a calificării în rundele eliminatorii de la Europa League. Amintim că Rangers este la distanță de 12 puncte față de liderul Celtic, în cadrul campionatului din Scoția.

Echipa la care se Ianis Hagi evoluează, a reușit să se califice în optimile de la finala Europa League. Rangers a reușit o performanță excelentă, după ce a luat două victorii cu Sporting Braga. Scorurile au fost 3-2 pe terenul propriu și 1-0 în deplasare. Ianis Hagi a reușit astfel să aducă două goluri în dubla cu Braga.