Veste uriașă pentru cuplul Cristi Manea – Irina Deaconescu. Anunțul a fost făcut în această seară

Veste uriașă pentru cuplul Cristi Manea – Irina Deaconescu. Anunțul a fost făcut în această seară
Veste uriașă din partea Irinei Deaconescu. Cristi Manea este în culmea fericirii

Veste uriașă pentru fanii cuplului format din Cristi Manea și Irina Deaconescu! Cei doi au postat o serie de fotografii cu un mesaj special tocmai în această perioadă miraculoasă a anului. Internauții au rămas fără cuvinte.

Irina Deaconescu a dat vestea tuturor: Cristi Manea este extrem de  fericit

Irina Deaconescu a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul oferit pe rețelele de socializare în această seară. Prințesa Instagramului este din nou însărcinată și îi va dărui un al doilea moștenitor celebrului fotbalist. Cristi Manea cu siguranță este în culmea fericirii.

Irina a postat o serie de fotografii cu partenerul și fiica sa în timp ce se mândrea și cu noul membru al familiei care se află în burtică. Tinerii părinți sunt vizibil extrem de bucuroși de noul moment care le va schimba din nou viața. „2+1=4 🤷🏻‍♀️🤰🏻nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica”, a fost mesajul fetei din dreptul pozelor.

Fanii au rămas surprinși de anunțul făcut de aceasta, mai cu seamă că ea nu a menționat că își dorește un al doilea copil atât de rapid. Amintim că amorezii au o fiică pe nume Victoria care a împlinit de curând un an.

„Aoleu😍😍😍”, „Felicităriiiii🤍🤍🤍”, „Nuuu creddd❤️❤️❤️”, „Ce frumossss💕💕💕💕”, „Congratssss 😍😍😍 oh my!”, „ma bucur tareee!!🤍🤍🥺”, au fost doar câteva din mesajele primite de internauți pe pagina oficială a vedetei.

„E un lucru atât de special, de aparte, de sensibil”

Cristi Manea a devenit pentru prima oară tată la vârsta de 23 de ani. Fotbalistul se mândrește cu fetița sa și le arată urmăritorilor săi fotografii cu mica sa Victoria care a reușit să fure inimile tuturor. Una din cele mai cunoscute personaje de pe Instagram a hotărât să anunțe prima sarcină mult mai târziu.

„M-ar fi afectat dacă în perioada în care eram sensibilă dacă îmi zicea cineva de rău. Am vrut ca oamenii să stea departe de mine când eu luat totul personal, oricum ținea totul de mine și de Cristi.

Evident că s-a aflat mai departe, pentru că cineva nu și-a ținut gura și a spus mai departe, cu toate că am rugat toate persoanele care știau să nu vorbească despre asta și să mă lase pe mine să anunț.

O sarcină nu e ceva oarecare, e un lucru atât de special, de aparte, de sensibil, se pot întâmpla atât de multe lucruri neprevăzute. Sunt sigură că nimănui nu i-ar plăcea să vorbească despre lucrurile nasoale care se pot întâmpla”
Irina Deaconescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI