01 iun. 2020 | 10:31

Veste uriașă de 1 iunie! Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

Monden
Veste uriașă de 1 iunie! Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară
Veste uriașă de 1 iunie! Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

Dacă până acum nu s-a mai știut mai nimic desprefostul Prinț Nicolae și soția sa, Alina Binder, astăzi, de 1 iunie,printr-un comunicat postat pe facebook, aflăm vești noi despre cuplul princiar.

Veste uriașă de 1 iunie

Fostul Principe Nicolae a făcut fericitul anunț în această dimineață pe pagina sa de facebook, anunț prin care aflăm că soția sa, Alina Binder este însărcinată. Vestea a venit pe neașteptate și este una și mai fericită, având în vedere că vine exact de ”Ziua Copilului”.

Veste uriașă de 1 iunie! Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

Veste uriașă de 1 iunie! Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

”Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și a valorilor tradiționale,în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară,în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris în comunicat fostul Principe Nicolae.

 

Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

În 2018 Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a căsătorit cu Alina Maria Binder. Cererea în căsătorie,așacumpovestea Nicholas de Roumanie Medforth Mills  pe Facebook, a avut loc în timpul unei vacanţe pe care au petrecut-o în Marea Britanie. La nunta lui Nicolae din 30 septembrie 2018, membrii Casei Regale a României nu au participat datorită scandalului iscat pe tema paternității fostului principe asupra copilului pe care l-ar fi avut cu Nicoleta Cîrjan. Ca urmare a acestor dezvăluiri din presa vremii, la data de 1 august 2015, Regele Mihai I a decis retragerea titlului de principe nepotului său Nicolae şi excluderea din succesiunea la Coroana României. La doi ani de la acel moment, Nicolae acuza familia regală că i-a dat bani pentru exilul său şi că i-a interzis să îşi vadă bunicul.

Pentru cei care nu știu foarte multe detalii despre Alina-Maria Binder, soția fostului Principe Nicolae, vă putem spune că Alina, acum ajunsă la vârsta de 32 de ani, a absolvit Şcola de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti. A studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.  Potrivit datelor publicate pe pagina de Facebook, Alina-Maria Binder a lucrat ca PR Asociaţia Aviatorilor și a devenit însoțitor de bord, în urma unui curs de certificare.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro