Veste uriașă de 1 iunie! Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

de: Ștefan R. Apostol
01 06. 2020

Dacă până acum nu s-a mai știut mai nimic desprefostul Prinț Nicolae și soția sa, Alina Binder, astăzi, de 1 iunie,printr-un comunicat postat pe facebook, aflăm vești noi despre cuplul princiar.

Veste uriașă de 1 iunie

Fostul Principe Nicolae a făcut fericitul anunț în această dimineață pe pagina sa de facebook, anunț prin care aflăm că soția sa, Alina Binder este însărcinată. Vestea a venit pe neașteptate și este una și mai fericită, având în vedere că vine exact de ”Ziua Copilului”.

Veste uriașă de 1 iunie! Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

”Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și a valorilor tradiționale,în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară,în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris în comunicat fostul Principe Nicolae.

 

Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

În 2018 Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a căsătorit cu Alina Maria Binder. Cererea în căsătorie,așacumpovestea Nicholas de Roumanie Medforth Mills  pe Facebook, a avut loc în timpul unei vacanţe pe care au petrecut-o în Marea Britanie. La nunta lui Nicolae din 30 septembrie 2018, membrii Casei Regale a României nu au participat datorită scandalului iscat pe tema paternității fostului principe asupra copilului pe care l-ar fi avut cu Nicoleta Cîrjan. Ca urmare a acestor dezvăluiri din presa vremii, la data de 1 august 2015, Regele Mihai I a decis retragerea titlului de principe nepotului său Nicolae şi excluderea din succesiunea la Coroana României. La doi ani de la acel moment, Nicolae acuza familia regală că i-a dat bani pentru exilul său şi că i-a interzis să îşi vadă bunicul.

Pentru cei care nu știu foarte multe detalii despre Alina-Maria Binder, soția fostului Principe Nicolae, vă putem spune că Alina, acum ajunsă la vârsta de 32 de ani, a absolvit Şcola de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti. A studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.  Potrivit datelor publicate pe pagina de Facebook, Alina-Maria Binder a lucrat ca PR Asociaţia Aviatorilor și a devenit însoțitor de bord, în urma unui curs de certificare.