Veste tristă despre Camilla, soția Regelui Charles. Are covid pentru a doua oară

de: Ioana Bucur
14 02. 2023

Regina Consoartă a fost nevoită să își anuleze toate angajamentele programate pentru această săptămână. Reprezentanți ai Palatului Buckingham au anunțat că soția Regelui Charles, Camilla, are Covid pentru a doua oară. Ce simptome are.

Camilla, testată pozitiv pentru Covid-19

Luni, Palatul Buckingham a transmis că Regina Consoartă, Camilla, a fost diagnosticată cu Covid-19. În vârstă de 75 de ani, soția Regelui Charles a mai avut o dată boala în 2022 și era vaccinată.

Inițial, Palatul a anunțat că Regina Consoartă și-a anulat o vizită ce fusese programată pentru marți în West Midlands, din cauza unei „boli sezoniere”, dezvăluind apoi că este vorba despre Covid.

„După ce a prezentat simptome asemănătoare unei răceli, Majestatea Sa Regina Consoartă a fost testată pozitiv cu virusul care cauzează COVID-19.

Cu mult regret, ea şi-a anulat toate angajamentele publice din această săptămână şi a prezentat scuzele sale sincere tuturor persoanelor care urmau să asiste la ele”, a anunţat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat de presă despre starea de sănătate a soţiei în vârstă de 75 de ani a suveranului britanic.

Pe 6 mai, la ceremonia ce va avea loc la Westminster Abbey din Londra, Camilla va fi încoronată alături de Regele Charles al III-lea.

„Am o imensă compasiune pentru ea, să ştiţi”

Soția Regelui Charles a fost atacată în mai multe rânduri de ful său vitreg, atât în interviuri cât și în rândurile cărții autobiografice pe care a lansat-o la începutul acestui an.

Harry susține că a fost un simplu pion sacrificat de Camilla „pe altarul ei personal de PR” pentru a-și reabilita imaginea după ce a fost văzută ani la rând ca „a treia persoană” în căsnicia lui Charles cu Diana: „Am sentimente complexe în legătură cu un părinte vitreg despre care cred că m-a sacrificat recent pe altarul ei personal de PR”.

„Am o imensă compasiune pentru ea, să ştiţi. Fiind a treia persoană în căsnicia părinţilor mei, şi ea avea o reputaţie sau o imagine de reabilitat. Indiferent de conversaţiile care au avut loc, de înţelegerile sau de târgurile făcute la început, ea a fost lăsată să creadă că aceasta ar fi cea mai bună cale de a face acest lucru”, a scris Harry.

„Ea este mama mea vitregă. Nu o privesc ca pe o mamă vitregă rea. Văd pe cineva care s-a căsătorit în această instituţie şi care a făcut tot ce a putut pentru a-şi îmbunătăţi reputaţia şi imaginea, de dragul ei”, a mai spus Ducele de Sussex.