Veste șoc în cazul Caracal! Dincă ar putea fi eliberat. Ce se întâmplă cu ancheta: „E de-a v-ați ascunselea”

Ar putea fi eliberat Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal?

Cazul Caracal continuă să șocheze atenția publică, deși au trecut luni bune de la dispariția fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. O veste șoc a venit în această dimineață în cazul din Caracal care a zguduit o țară întreagă.

Gheorghe Dincă, barbatul care se presupune că le-ar fi ucis pe cele două tinere ar putea fi eliberat, este de părere avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Când ar putea ieși din închisoare Ghoerghe Dincă

Avocatul spune că în prezent nu există probe concludente care să îl mai poată reține în arest pe bărbatul în vârstă de 66 de ani.
Ghoerghe Dincă, supranumit „Monstrul din Caracal” este ținut acum în arest preventiv la Penitenciarul Jilava.

„Ultima dată s-a întrerupt audierea fiind audiat despre Luiza, urmând să finalizeze despre Luiza şi continuând, ar fi trebuit audierea lui pentru povestea cu Alexandra. Spun poveste, pentru că e o poveste. (…) Mi s-a promis că doamna în roşu va fi audiată (…). E v-aţi ascunselea, nu are nicio legătură cu procedura”, a mai spus spus Tonel Pop.

Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare, din cauza faptului că nu există probe în dosarul „Caracal”, susține avocatul familiei Melencu, Tonel Pop. Amintim faptul că Gheorghe Dincă le-a mărturisit oamenilor legii că le-a omorât pe Luiza și pe Alexandra, cele două fete pe care le-a răpit și abuzat.

Ultimele declarații ale lui Tonel Pop, avocatul familiei Melencu. Foto: digifm.ro
Ultimele declarații ale lui Tonel Pop, avocatul familiei Melencu. Foto: digifm.ro

„În ianuarie se fac 180 de zile de când Gheorghe Dincă se află în arest preventiv, iar acesta ar putea fi pus în libertate. Se poate pune în libertate. Nu poate continua sub nicio formă dacă dosarul nu este trimis în judecată pentru a se menține această măsură preventivă.

În mod obligatoriu, organul de urmărire penală trebuie cumva să facă, ori să soluționeze dosarul, ori să-l pună în libertate. Gheorghe Dincă ar putea să ajungă să fie liber, să umble din nou pe stradă”, a declarat avocatul familiei Măceșanu.

Tonel Pop s-a prezentat astăzi, la sediul DIICOT împreună cu ceilalţi avocaţi pentru a studia dosarul. Acesta a făcut referire la faptul că o persoană nu poate sta mai mult de şase luni în arest preventiv, iar Gheorghe Dincă se află sub această măsură din luna august.

„Pot să îl achite la un moment dat, ceea ce este mult mai grav (…) „Eu sunt curios să studiez anumite volume sau anumite documente despre care eu ştiu că există, dar de multe ori nu sunt acolo, în acele dosare, pur şi simplu dosarele nu toate sunt legate, sper ca de această dată procurorul şef DIICOT, doamna Hosu să fi dat dispoziţie ca procedura legală să fie şi respectată, toate actele să fie îndosariate, să fie legate, opisate şi noi să putem să le studiem”, a mai spus Tonel Pop.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI