Veste neașteptată pentru Gigi Becali, după nuntă. Alexandra a fost părăsită de iubit pentru un fotomodel

Fiica lui Gigi Becali a fost părăsită de iubit pentru un fotomodel

Gigi Becali a primit o veste neașteptată, la scurt timp după ce fiica lui cea mare, Teodora, s-a căsătorit. Alexandra, fiica mijlocie a patronului FCSB, a rămas singură după despărțirea de fostul iubit, în timp ce Mihnea Grigoriu s-a cuplat cu fotomodelul Denisa Hodișan.

Fiica lui Gigi Becali a fost părăsită de iubit pentru un fotomodel

Alexandra Becali a avut o relație cu Mihnea Grigoriu, fiul controversatului miliardar Daniel Grigoriu, care are un trecut în SRI. Cei doi nu mai sunt împreună, dar bărbatul continuă să fie un cuceritor. De-a lungul timpului s-a cuplat cu mai multe femei frumoase din România. Ultima cucerire este fotomodelul Denisa Hodișan, o tânără din Oradea care a participat la mai multe concursuri de miss.

Denisa Hodișan (26 de ani) a absolvit Facultate de Matematică, este de profesie model și a câștigat mai multe competiții internaționale. Frumoasa tânără are în palmares Miss Top Model Internațional 2016, Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017 și Miss Planet 2019.

Denisa Hodișan
Denisa Hodișan

Vestea că Alexandra a rămas singură nu i-a picat bine lui Gigi Becali, în condițiile în care în urmă cu o săptămână a avut un eveniment important în familie. Fiica lui cea mare, Teodora, s-a căsătorit. La eveniment au fost invitate persoane importante, iar latifundiarul din Pipera a fost în al nouălea cer. La finalul petrecerii, Becalii a aliniat toți chelnerii și le-a oferit câte 200 de euro.

Gigi Becali poate fi mulțumit de faptul că lucrurile încep să îi meargă din nou bine pe plan sportiv, după un început de sezon dezastruos. FCSB a câștigat cu scorul de 2-1 partida jucată în deplasare cu Chindia Târgoviște, în ultima etapă din turul Ligii 1. Bucureștenii au urcat până pe locul 8 în clasament, cu 18 puncte acumulate, la egalitate cu Poli Iași și la un singur punct în fața celor de la Dinamo București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI