Veste uriașă în familia Simonei Halep. Petrecere mare, după ce s-a aflat că vine un bebe

Veste uriașă în familia Simonei Halep. Petrecere mare, după ce s-a aflat că vine un bebe

În ciuda perioadei grea prin care trecem, în familia Simonei Halep există un mare motiv de bucurie, veste care a detensionat în totalitate această perioadă de criză. Chiar dacă turneele de tenis au fost anulate, „regina” tenisului mondial se bucură extrem de tare pentru că i se mărește familia cu un nou membru!

Ce eveniment a sărbătorit Simona Halep împreună cu cei dragi

Se pare că de fericirea familiei se ocupă cumnata Simonei, Luminița Halep, care este și una dintre prietenele ei cele mai bune. Cu câteva zile în urmă, Luminița a vrut să organizeze o petrecere restrânsă în familie, cu ocazia aniversării soțului ei.

Pentru acest eveniment, femeia a organizat cu lux de amănunte fiecare detaliu al petrecerii, pentru a garanta o agapă de neuitat.  Chiar dacă scopul acestei petreceri a fost sărbătorirea împlinirii vârstei de 34 de ani a lui Nicolae, se pare că Luminița avea de sărbătorit și alt eveniment. Surpriza cea mare a fost de asemenea, implicarea tenismenei în bucătărie, care de dragul familiei și-a făcut cunoscut talentul ei culinar.

Astfel, Simona a pregătit pentru prima dată niște clătite, dar și o porție de cartofi prăjiți la care a poftit și pentru care a cerut permisiune antrenorilor ei. Aceasta a recunoscut cu toată sinceritatea, că din cauza lipsei de timp vedeta nu prea s-a afirmat în bucătărie, dar cu siguranță o va face în viitorul apropiat.

Cine a dezvăluit vestea cea mare

Chiar dacă motivul principal al reuniunii a fost ziua lui Nicolae, Simona Halep a fost profund emoționată de faptul că va fi mătușă pentru a doua oară și că familia se va mări. Cea care a anunțat vestea cea mare a fost chiar Luminița Halep care a așteptat momentul oportun pentru a împărtăși cu cei dragi un asemenea eveniment.

 

Bucuria Simonei este cu atât mai mare cu cât ea își dorește extrem de tare un copil, dar și pentru că este foarte apropiată de Luminița și fratele ei.Cumnata campioanei Simona Halep a avut întotdeauna apariții fermecătoare și de bun gust, nedorind să iasă în evidență cu ținute excentrice, ci mai degrabă prezența ei a fost întotdeauna pusă într-o lumină bună datorită naturaleții și decenței sale.  Luminiţa şi Nicole s-au căsătorit în 2017 și este născută la Constanţa, în iulie 1992. Ea a studiat la Universitatea „Ovidius” şi face parte dintr-o familie de muzicieni.

Când își dorește Simona Halep să devină mamă

Simona Halep a declarat în mai multe ocazii că peste câțiva ani își dorește să renunțe la carieră pentru familie. Surse apropiate ale familiei au mărturisit că ea și-ar dori ca peste 3, 4 ani să aibă un copil și să renunțe la viața de sportivă, care pe cât este de frumoasă, pe atât este stresantă, din cauza turneelor, sutelor de plecări prin toată lumea: „Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță”, au declarat apropiați ai campioanei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI