Veste devastatoare în lumea sportului! S-a stins din viață la doar 32 de ani, pe teren. Care a fost de fapt cauza morții

Veste devastatoare în lumea sportului! S-a stins din viață la doar 32 de ani, pe teren. Care a fost de fapt cauza morții
Doliu în lumea sportului!

Doliu în lumea sportului! Un cunoscut sportiv s-a stins din viață la 32 de ani. Acesta și-a văzut sfârșitul pe teren, în fața colegilor. Care a fost cauza decesului său brusc? Cei de la fața locului au rămas șocați.

Doliu în lumea sportului: a murit la 32 de ani

Haitem Fathallah a murit! O nouă tragedie marchează lumea sportului. Baschetbalistul italian s-a stins din viață după ce a suferit un stop-cardiac în timpul meciului. Sportivului i s-a făcut rău în timp ce echipa sa evolua cu Reggio Calabria.

Tânărul jucător a suferit un stop-cardiac în sfertul al treilea al partidei. Meciul a fost întrerupt de urgență. Cu toate că Haitem Fathallah a fost imediat transportat la spital, medicii nu l-au mai putut salva. Preşedintele FIP, Giovanni Petrucci, a transmis condoleanţe familiei sportivului şi clubului Fortitudo Messina.

Alt caz

Un alt eveniment șocant a avut loc în vara anului curent când Christian Eriksen a suferit un stop cardiac la Euro 2020. Cei aflați în tribune au înghețat în urma scenelor de groază, timp în care colegii se rugau pentru ca acesta să-și revină.

Jucătorul de la Inter Milan s-a prăbușit pe teren în prima repriză a meciului disputat la Copenhaga. Acesta a fost resuscitat preț de 13 minute înainte de a fi dus la spital în stare stabilă.

„Bună ziua tuturor. Mulțumiri imense pentru mesajele uimitoare venite din întreaga lume. Înseamnă foarte mult pentru mine și familia mea. Sunt bine – în aceste condiții.

Mai trebuie să trec prin niște examene la spital, dar mă simt bine. Acum îi voi susține pe băieții din echipa Danemarcei, în următoarele meciuri”, spunea fotbalistul în primul mesaj de pe patul de spital.

„Niciunul din noi nu știe ce s-a întâmplat”

Un medic s-a declarat surprins că tânărul sportiv și-a revenit. Specialistul a subliniat că nu știe cum s-a reușit readucerea sa la viață.

„Christian era plecat, practic, era mort. Era în stop cardiac. Nu ştiu cum am reuşit să-l readucem la viaţă, totul s-a întâmplat rapid. Niciunul dintre noi nu ştie încă ce s-a întâmplat de fapt cu Christian,” a mărturisit medicul.

“Mulţi jucători îşi refac moralul abia acum, ştiind că Eriksen va fi bine. Christian chiar se simte pregătit să joace. Trebuie doar să se odihnească acum. Eriksen va rămâne sub observaţie la Rigshospitalet din Copenhaga pentru câteva zile, dar este în afara oricărui pericol”, a reacţionat antrenorul danez Kasper Hjulmand la acea vreme, cu mențiunea că jucătorii și-au revenit greu după ce și-au văzut colegul în acele momente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI