Veste cruntă despre frații Andrew și Tristan Tate. Riscă ani grei de închisoare: „Sunt cinci infracțiuni”

de: Stan Nicu
20 06. 2023

Românii se întreabă dacă Justiția își va face treaba ca la carte în cazul celor doi frați celebri, suspecți de infracțiuni grave. Astfel, este veste cruntă despre frații Andrew și Tristan Tate. Aceștia riscă ani grei de închisoare: „Sunt cinci infracțiuni…”.

Frații Tristan și Andrew Tate ar putea înfunda pușcăria ani mulți. Ce pedepse riscă cei doi

Mulți dintre români se gândesc ce pedeapsă ar putea primi Andrew și Tristan Tate, în cazul în care toate acuzațiile grave care li se aduc se vor dovedi a fi adevărate.

Câți ani de închisoare riscă milionarii, de fapt, potrivit unui avocat celebru de la noi.

Andrew și Tristan Tate, trimiși în judecată

Andrew și Tristan Tate sunt trimişi în judecată pentru acuzații foarte grave, dintre care amintim trafic de persoane şi fapte de criminalitate organizată. Lovitura va fi grea pentru milionari, în cazul în care vor fi dovediți vonovați de cele vehiculate.

Avocatul Cosmin Bolosin a dat câteva detalii interesante despre pedeapsa pe care ar putea să o primeasă frații Andrew și Tristan Tate, în dosarul în care aceștia sunt acuzați de mai multe infracțiuni grave.

Faptele de care sunt suspecți se pedepsesc cu ani mulți de închisoare

Conform avocatului, sunt cinci capete de acuzare distincte, iar fiecare dintre ele sunt pedepsite diferit.

Astfel, acuzația de grupul infracțional organizat poate atrage o pedeapsă între 3 și 10 ani de închisoare pentru fiecare membru. În plus, pentru presupusul trafic de persoane, pedeapsa prevăzută de lege este de 3 până la 10 ani de închisoare.

Infracțiunea de viol în formă continuată se poate pedepsi cu până la 12 ani de închisoare. De asemenea, accesul ilegal la un sistem informatic poate atrage o pedeapsă de 2 până la 7 ani de închisoare, în timp ce infracțiunea de lovire sau alte violențe este pedepsită cu 1-5 ani de închisoare.

Sunt bănuiți de 5 infracțiuni grave

„Sunt cinci infracțiuni și anume: grup infracțional organizat, vă spun pentru fiecare în parte, între 3 și 10 ani (n.r. de închisoare), presupus trafic de persoane, între 3 și 10 ani, violul în formă continuată poate să ajungă până la 12 ani. Cea de a patra infracțiune este accesul la un sistem informatic, 2-7 ani, și ultima este lovire sau alte violențe, 1-5 ani.

Dacă stăm și ne gândim, cea mai mare încadrare este de până la zece ani de zile, dar atenție, dacă vor fi găsiți vinovați, pot să riște mult mai mulți ani întrucât în România se dă pedeapsa cea mai mare, după care se dă câte o treime ca spor din restul pedepselor care vor fi aplicate”, a mărturisit avocatul Cosmin Bolosin, pentru Antena Stars.