12 dec. 2023 | 17:24

Vedete trecute de 50 de ani care arată perfect în costum de baie. Nu se jenează deloc de trecerea timpului FOTO

Monden
Vedete trecute de 50 de ani care arată perfect în costum de baie. Nu se jenează deloc de trecerea timpului FOTO
Celebrități care arată fabulos și au trecut de 50 de ani

50 este noul 40, sau cel puțin așa se spune, sugerând că persoanele din generația actuală care au împlinit 50 nu mai arată deloc ca în urmă cu câteva decade. Vedetele de peste 50 de ani arată acum fabulos și își trăiesc viața din plin, iar dovadă stă felul în care pozează, fie că sunt la plajă, la cumpărături sau pe covorul roșu.

Femeile celebre de 50 de ani care arată impecabil

Femeile celebre din showbiz trecute de 50 de ani sunt cu adevărat niște modele pentru tinerele generații. Cu siluete de invidiat și atitudini încrezătoare, aceste etaloane ignoră pe oricine le judecă sau le consideră nepotrivite. 

Vezi și: Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu au divorțat nici acum. Ce a anunțat agenta

Femeile în vârstă de 50 de ani și peste devin mult mai înclinate să-și celebreze frumusețea în mod public decât erau dispuse, chiar și în comparație cu cinci ani în urmă. Există o schimbare în atitudinea publică față de procedurile cosmetice și odată cu aceasta vine o stigmatizare mai redusă în ansamblu.

Aceste vedete au renunțat să încerce să mai arate ca de 20, ci în schimb își celebrează vârsta, arătând că stilul și rafinamentul sunt lucruri primordiale, la fel ca încrederea în sine, când vine vorba despre trupul și imaginea lor. 

Această libertate le-a permis femeilor să fie mai deschise despre călătoria lor și, ulterior, să o împărtășească public online. Ele adoptă o cultură a pozitivității corpului și o mentalitate de autodeterminare.

Vedete care au peste 50 de ani, dar arată fabulos

Iată câteva vedete care arată fabulos în costum de baie:

Salma Hayek

Când actrița a atins 25 de milioane de urmăritori pe Instagram, a fost recunoscătoare – și și-a arătat aprecierea împărtășind un videoclip al antrenamentului ei în costum de baie „deoarece tuturor vă plac cel mai mult pozele mele în costum de baie”, a explicat ea.

Vezi și: Violeta Bănică, declarații emoționante despre relația cu părinții săi: ”Sunt mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin!”

Și pentru că starul Magic Mike’s Last Dance, în vârstă de 56 de ani, este darnic, ea a postat și o fotografie fabuloasă în Ziua Națională a Costumelor de Baie și s-a asigurat să clarifice că era o fotografie recentă, #notathrowback. 

Heidi Klum

O scurtă parcurgere a contului de Instagram al vedetei arată mai multe fotografii cu modelul de 50 de ani în costume de baie. Și judecând după silueta ei, este absolut normal să se laude cu asta. Cel mai probabil și urmăritorii ei sunt de acord cu asta.

Jennifer Lopez

Fie că strălucește în haine modeste sau lenjerie sexy, actrița și cântăreața în vârstă de 54 de ani îmbătrânește invers. Din ce fântână a tinereții bea? E o întrebare legitimă pe care toți fanii și-o pun.

Citește și: Laura Giurcanu şi Aris Eram, în culmea fericirii, la America Express. Concurentul a sorbit-o din priviri după ce au picat în aceeaşi echipă: „Visul mi s-a îndeplinit”

Elizabeth Hurley

Asemănător cu contul de Instagram al lui Klum, și al lui Hurley este plin de fotografii în costum de baie, pentru că de ce te-ai deranja să te acoperi când ai o siluetă perfectă? Actrița are un corp superb, pe care nu ezită să și-l expună, spre bucuria urmăritorilor. 

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Rețeta Jasmilei pentru ciocolata Dubai. Care este marele secret
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Cod Rutier 2024. Închisoare 7 ani. E strict interzis când te oprește Poliția în trafic
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE PREZIDENȚIALE din SUA! CINE VA FI PREȘEDINTE
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro