Vedeta uriașă care și-a făcut cont pe OnlyFans. Fata ei era deja pe platforma pentru adulți

Vedeta uriașă care și-a făcut cont pe OnlyFans. Fata ei era deja pe platforma pentru adulți
Vedeta uriasa care si-a facut cont pe OnlyFans. Fata ei era deja pe platforma pentru adulti

Un scandal imens a izbucnit în showbizul american, după ce una dintre cele mai frumoase actrițe a mărturisit că și-a făcut cont pe OnlyFans, luând exemplul fiicei sale de 18 ani care deja activa pe platforma pentru adulți. Despre cine este vorba. Fostul soț al actriței este celebru la Hollywood.

Fosta soție a lui Charlie Sheen s-a înscris pe OnlyFans

Denise Richards a stârnit vâlvă în presa de scandal de peste ocean, după ce a dezvăluit că și-a făcut cont pe OnlyFans, printr-o postare pe care a făcut-o pe rețelele sociale.

Frumoasa actriță în vârstă de 51 de ani a luat această decizie surprinzătoare, la câteva zile după ce fiica ei, Sami, a anunțat că postează conținut picant pe platforma pentru adulți.

Sami este fiica blondinei cu fostul ei soț, Charlie Sheen. Deși părinții săi nu sunt de acord cu hotărârea adolescentei, Denise Richards le-a declarat jurnaliștilor de la Page Six că nu-i poate impune nimic fiicei sale, având în vedere faptul că este majoră și responsabilă pentru propriile sale acțiuni.

Cele două nu au o relație foarte apropiată, dat fiind vârsta dificilă la care se află Sami.

„Sami a făcut 18 ani și a luat singură decizia. Noi, ca părinți, nu putem decât să o ghidăm și să avem încredere în judecata sa, căci doar ea e responsabilă pentru alegerile sale.”, a declarat frumoasa blondină.

Reacția lui Charlie Sheen, când fiica lui s-a alăturat platformei OnlyFans

Charlie Sheen este extrem de revoltat de faptul că fiica lui Sami și-a făcut cont pe OnlyFans. Mai mult de atât, protagonistul din serialul de succces al anilor 2000 „Doi Bărbați și Jumătate” a învinovățit-o pe soția lui, Denise Richards, pentru acțiunile nefericite ale fetei sale, Sami.

De asemenea, faimosul actor a spus că a sfătuit-o pe fiica lui să nu își compromită integritatea și să posteze doar conținut de calitate și elegant.

„Are 18 ani și stă cu mama ei. Cât a stat cu mine, așa ceva nu s-a întâmplat. Nu agreez decizia, dar cum nu pot interveni, am rugat-o doar să ofere conținut elegant, creativ și să nu-și sacrifice integritatea!”, a declarat actorul Charlie Sheen.

Denise Richards a replicat că tatăl lui Sami nu ar trebui să-i judece acțiunile, având în vedere viața zbuciumată pe care Charlie Sheen a trăit-o.