Vedeta TV din România care este însărcinată: ‘Bebe este pe drum’. Vestea i-a emoționat pe mulți

Vedeta TV din România care este însărcinată: ‘Bebe este pe drum’. Vestea i-a emoționat pe mulți
Care este vedeta din România care este însăecinată?

O vedetă de la noi a anunțat că așteaptă un copi. Fanii sunt surprinși de anunțul său. Despre cine este vorba? Vestea i-a emoționat pe foarte mulți care abia așteptau să o vadă pe ea în rolul de mămică.

Vedeta TV din România care este însărcinată: a da de curând vestea

O prezentatoare TV de la noi este însărcinată! Mai exact, Anamaria Păcuraru a oferit marea veste de curând pe rețelele de socializare. Aceasta va deveni mămică pentru prima oară în scurt timp. Jurnalista este în culmea fericirii și abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe.

Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată, Ana le-a dezvăluit fanilor marele anunț și s-a postat cu mâinile pe burtica de gravidă. “Breaking news: Bebe este pe drum!”, a scris aceasta în dreptul imaginii. Adelina Pestrițu i-a transmis toate gândurile bune și a felicitat-o pe Ana Maria Păcuraru.

Chiar în urmă cu o lună, pe 25 decembrie, aceasta le dezvăluia internauților că a fost cerută de soție de iubitul ei, Mihai Dobra. Bărbatul este medic specialist în chirurgie urologică și activează la Spitalul Fundeni din Capitală.

„Felicitări de 1 mil de ori! Fericire si sănătate maxima sa aveți! Te imbratisez tare tare tare!”,  „Omg! Felicitari❤️❤️❤️ @ana.maria.pacuraru, a fost mesajul Adelinei Pestrițu.  „O binecuvântare minunată! Sarcină ușoară și multă sănătate!”, au fost câteva din mesajele primite de aceasta.

Fanii săi sunt extrem de fericiți de noua veste și așteaptă cu nerăbdare să o vadă în rolul de mămică. Ei știau că se bucură de o poveste de dragoste perfectă și sperau ca un moștenitor al celor doi să fie pe drum.

Cine îi este alături în aceste clipe? Vedeta are mare încredere

Femeia a ales să-i fie alături pe perioada nașterii cel mai bun specialist – Dr. Raluca Gabriela Șubă Enciu.

„Construiesc punți de legătură între mine și viitoarea mămică prin empatie, dedicare totală și profesionalism. Dacă ar fi să o iau de la capăt, pe același drum aș merge. Pentru mine, medicina nu este o meserie, este o vocație și un stil de viață”, spune Dr. Raluca Gabriela Șubă Enciu.

Aceasta a abslolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila – București. Din 2014, până în prezent, este Doctorant în științe medicale, specialitate Ginecologie. În anul 2016, a devenit specialist în Obstetrică – Ginecologie.

  • Certificări:

2017 – Atestat de studii complementare în HISTEROSCOPIE
2017 – Atestat de studii complementare în ULTRASONOGRAFIE OSTETRICALĂ ȘI GINECOLOGICĂ
2017 – Atestat de studii complementare în COLPOSCOPIE
2020 – Atestat de studii complementare în LAPAROSCOPIE

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI