29 oct. 2020 | 18:26

Vedetă PRO TV, însărcinată pentru a doua oară. Prima poză cu burtica de gravidă

Monden
Vedetă PRO TV, însărcinată pentru a doua oară. Prima poză cu burtica de gravidă
Olimpia Melinte este însărcinată pentru a doua oară

O vedetă de la Pro TV va deveni mamă pentru a doua oară. Deși fanii nu se așteptau că aceasta își dorește să-și mărească familia, iată că acest lucru s-a întâmplat! Cum a ales să dezvăluie tuturor vestea cea bună?

Însărcinată pentru a doua oară! O vedetă Pro TV va deveni mamă în curând

Fanii ei nici că s-ar fi așteptat la asta! Olimpia Melinte urmează să devină din nou mamă. Celebra actriță din serialul „Vlad” este din nou însărcinată. Vedeta a ales să le dezvăluie vestea cea mare tuturor cu ajutorul unor fotografii cu burtica de gravidă. Artista a făcut dezvăluiri despre cum se simte în sarcină pentru viva.ro. Se pare că deși mulți nu s-ar fi gândit, al doilea copil al familiei era așteptat de câțiva ani buni, dar iată că a decis să-și facă apariția în timp de pandemie. Noua postură în care se află acum a fost mult dorită de Olimpia. Actrița susține că bebelușul pe care îl poartă în pântece i-a adus liniștea și echilibrul de care avea nevoie. Din păcate, primele trei luni de sarcină i-au cam dat bătăi de cap vedetei, făcând-o să nu se poată bucura pe deplin de ele, dar acum totul e bine.

„Doar că, ironia sorții, acolo nu eram în siguranță. Dar acum deja mă simt mult mai bine și mă pot bucura de mica mea minune. Au fost grețuri, imposibilitatea de a mânca și o sensibilitate foarte mare la orice fel de miros, așa că singurul loc în care mă simțeam bine era afară, la aer curat. Dar acest bebeluș, care crește acum în mine, mi-a adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine. Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă!”, a mărturisit aceasta pentru sursa citată.

Olimpia Melinte e însărcinată pentru a doua oară

Olimpia Melinte e însărcinată pentru a doua oară

„Îmi dă încredere că totuși lumea în care trăim mai are o șansă”

„Trebuia să se nască pe 1 octombrie, dar a mai stat 14 zile, în care a fost doar al meu, a venit pe lume cu zâmbetul ăsta care îmi luminează fiecare pas și îmi dă încredere că totuși lumea în care trăim mai are o șansă. A venit cu toate visele lui, cu toată iubirea și cu atâta bucurie că uneori am senzația că mi se taie respirația când îl privesc.
La mulți ani, minune minată, mama te iubește. Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine. ❤ Ce voiam să spun cu asta? Ah, da, au meritat din plin cele 10 ore de travaliu! ???”
Olimpia Melinte

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro