Vedeta PRO TV cu o avere de 150 de milioane de euro și-a dus soția într-o vacanță super romantică

Vedeta PRO TV cu o avere de 150 de milioane de euro și-a dus soția într-o vacanță super romantică
Vedetă Pro TV cu o avere impresionantă

O vedetă Pro TV nu se uită la bani când vine vorba de momentele de relaxare petrecute alături de partenera sa. Aceasta are o avere de 150 de milioane de euro și a dat bani grei din buzunar pentru clipe deosebite într-o vacanță romantică.

O vedetă Pro TV și-a dus soția într-o vacanță romantică

Diana și Dan Sucu au o viață desprinsă din povești. Aceștia se bucură de o relație extraordinară și au o familie pe care mulți ar vrea-o. Milionarul de la emisiunea ‘Imperiul Leilor’ și-a luat soția și a plecat departe de România. Cei doi s-au răsfățat de minune în Capri.

Peisajele superbe au făcut-o pe soția afaceristului să fie generoasă cu gesturile tandre. Revista Forbes estima averea românului în 2011 la 150 de milioane de euro. Adevărata sa avere se numără în 2021, moment în care îi are alături pe cei doi băieți ce-i poartă numele și o soție care îl iubește la maximum.

Femeia a renunțat la carieră în detrimentul familiei. Cei doi soți sunt împreună de 16 ani și căsătoriți de 14. Vacanța a avut ca scop o mare sărbătoare, aniversarea soților Sucu: „Aniversare fericită, iubitul meu! 16 ani!”, a fost mesajul de pe Instagram al blondinei.

Cum este relația lor?

Diana a mărturisit în cadrul unui interviu că ea și partenerul său s-au modelat unul pe celălalt, dar de departe cel mai mult îi place la acesta că își exprimă trăirile, sentimentele și stările. Cea din urmă a subliniat că îi spune în fiecare dimineață ‘Te iubesc’ și cu siguranță tot ce are mai scump pe lumea aceasta a primit de la el. De asemenea, femeia a mai declarat că bărbatul pe care îl iubește este perfecționist.

  • Detalii despre copiii cuplului

„Au tot suportul din partea noastră ca să descopere ce profesie li se potriveşte. Este un drum lung, ce necesită parcurgerea mai multor etape. Abilităţile şi deprinderile nu se dezvoltă peste noapte, copiii au nevoie de o susţinere şi o motivare permanentă. Iar înainte de toate, noi ne dorim copii sănătoşi, drept pentru care am insistat şi punem mare accent pe sport.

Sunt înscrişi la un club de fotbal, sport pe care-l practică de şase ori pe săptămână. Cât despre şcoală, nu ne facem probleme, sunt serioşi şi învaţă foarte bine. Dani este foarte bun la matematică şi, în general, la tot ceea ce ţine de logică, îl moşteneşte pe tatăl lui. Şi Andrei este bun la matematică şi este extrem de spontan şi volubil ca mama lui”
Diana Sucu (Sursa: okmagazine.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI