Vedeta PRO TV care este pregătită pentru încă un copil: ”Jaqueline își dorește foarte mult”

Vedeta PRO TV care este pregătită pentru încă un copil: ”Jaqueline își dorește foarte mult”
Vedeta PRO TV care este pregatita pentru inca un copil ”Jaqueline isi doreste foarte mult”

O vedetă PRO TV se bucură de și mai mult succes după participarea la competiția „Survivor România”. Numeroase uși i s-au deschis, iar acum este în culmea fericirii. Bruneta focoasă spune că este pregătită pentru încă un copil, așa că fanii ei au toate motivele de bucurie.

O vedetă PRO TV rupe tăcerea despre viața personală

O divă a trustului PRO are planuri mari în ceea ce privește viața sa personală. Se vede din nou mamă, pentru că iubește foarte mult copiii și în plus vrea sa-i ofere fetiței sale un prieten de joacă. Despre ce vedetă este vorba?

Își mai dorește un copil

Majda Aboulumosha a făcut dezvăluiri emoționante despre viața ei personală, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Vedeta își mai dorește un copil, ar prefera un băiețel pentru a avea pereche, însă și o nouă fetiță este binevenită.

„Da. Îmi mai doresc foarte mult, dar lucrurile le așează Dumnezeu cum vrea el și cum vrem noi, dar eu sunt deschisă. Eu iubesc foarte mult copiii și dacă vreodată o să vină, băiețel sau fetiță, o să fie bine primit. Jaqueline își dorește foarte mult. (…) Eu m-am văzut mamă de fetiță prima oară, simțeam lucrul ăsta și mi-aș dori. Acum ar fi binevenit un băiețel, dar și o fetiță.”, a mărturisit vedeta lui Cătălin Măruță.

Prezentatoarea TV se emoționează atunci când vorbește despre fetița ei

De fiecare dată când vorbește despre Jaqueline, fetița ei, Majda se emoționează. Bruneta spune că își dorește ca fata ei, care acum are opt ani, să fie propriul erou în viață și să fie credulă, adică să se poată încrede în oameni.

”Mi-ar plăcea să aibă dorința de a învăța, de a sta lângă oameni, de a evolua. Să treacă cu ușurință peste lucruri și să se iubească pe ea, să fie propriul erou. Nu mi-ar plăcea să fie credulă, eu mă încred mult în oameni. Mi-ar plăcea să se pună pe primul loc. (…) Are 8 ani. Încerc să fiu deschisă și i-am explicat că, înainte să fiu mama ei, vreau să fiu cea mai bună prietenă. Vorbim despre diverse lucruri.”, a declarat Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha a fost băiețoasă în copilărie

Legat de copilăria sa, Majda Aboulumosha dezvăluie că a fost una frumoasă, dar și dificilă. Deși acum este femeie în toată regula, când era mică se comporta ca un băiețel.

„Am avut o copilărie frumoasă, uneori a fost dificil, dar m-am concentrat pe ce era mai frumos, așa m-a învățat bunica mea. Pare că sunt cumințică, așezată, dar am fost un mic băiețel când eram mică. S-au întâmplat multe lucruri în copilăria mea. (…) Când eram mică eram un copil matur, toată lumea îmi spunea. Îmi plăcea să las lucrurile în ordine, să fac surprize oamenilor dragi, dar și acum fac lucrurile astea.”, a mărturisit prezentatoarea TV, Majda, în cadrul emisiunii La Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI