Vedeta pe care a transferat-o Kanal D. Este noua prezentatoare a postului TV

Vedeta pe care a transferat-o Kanal D. Este noua prezentatoare a postului TV
Nouă prezență la Kanal D

O vedetă a fost transferată la Kanal D. Fanii sunt surprinși de mutarea făcută și de faptul că o vor vedea acum pe micile ecrane în cadrul postului TV renumit. Despre cine este vorba?

Nouă prezentatoare la Kanal D: fanii postului nu se așteptau la asta

Surpriză uriașă pentru fanii postului Kanal D! Mai exact, Alina Laufer vine pe micile ecrane cu idei de rețete extrem de simple. Soția cunOscutului om politic va prezenta emisiunea ‘Rețeta în 5 minute’, de la Kanal D.

Show-ul de foarte mare ajutor pentru cei pe grabă va fi difuzat în fiecare joi, în cadrul Știrilor Kanal D, de la orele 12:00. Alina Laufer este pasionată de arta culinară și le va împărtăși celor interesați diverse trucuri și rețete simple și delicioase.

Emisiunea va putea fi văzută pe micile ecrane în fiecare joi, începând cu data de 16 septembrie. Inițial, emisiunea trebuia să fie prezentată de Majda. Fanii actriței au urmărit-o câteva ediții din ‘Gătește cu Majda’, dar la scurt timp aceasta a semnat un contract cu Pro TV.

Alina este foarte încântată de experiența care urmează și spune că își dorește ca oamenii să se inspire și să gătească cu dragoste pentru familiile lor. Dragostea este îngredientul principal din fiecare fel de mâncare.

„Abia aștept să le împărtășesc telespectatorilor”

„Abia aștept să le împărtășesc telespectatorilor rețete cât mai utile în viața de zi cu zi, atât pe cele simple, dar delicioase și hrănitoare, pentru o zi obișnuită, când timpul ne presează, cât și pe cele mai complexe, pentru ocazii speciale.

Îmi doresc să inspir oamenii să gătească cu dragoste pentru familiile lor; din punctul meu de vedere, acesta este ingredientul minune pe care îl pun în fiecare fel de mancare pe care îl pregătesc’, a declarat Alina Laufer, care va prezenta „Rețeta în 5 minute’, la Kanal D.

Amintim că în anul 2014 blondina a mai făcut parte din echipa Kanal D la ‘Draga mea prietenă’, proiect în cadrul căruia a gătit în fața publicului mai multe rețete delicioase. În anul 2018 pleca din țară în Statele Unite ale Americii, acolo unde a stat preț de doi ani.

„Gătitul face parte din viața mea de când eram mică și stăteam cu bunica și cu mama mea în bucătărie. Bunica mea a fost bucatar, a lucrat la o cantină toată viața. Ele au fost inspirația mea, mi-au insuflat această pasiune, pe care am încercat să o perfectionez și să o dezvolt’, a povestit Alina Laufer, arată viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI