Vedeta Kanal D cu care Irina Rimes voia să se căsătorească. Abia a avut curaj să îi spună

Vedeta Kanal D cu care Irina Rimes voia să se căsătorească. Abia a avut curaj să îi spună
Vedeta Kanal D cu care Irina Rimes voia sa se casatoreasca

Irina Rimes nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate și populare cântărețe din România, iar vocea și carisma ei i-au adus milioane de fani atât de la noi din țară, cât și din Republica Moldova, țara de baștină a artistei. Deși este fericită alături de actualul ei iubit, iată cine este bărbatul cu care ar fi vrut să se mărite. El a fost idolul ei în copilărie.

Vedeta Kanal D cu care Irina Rimes voia să se căsătorească

Cu toate că este una dintre cele mai iubite artiste de către români, în spatele zâmbetului Irinei Rimes se ascunde o poveste de viață emoționantă. După un divorț greu, care a împins-o în abisul depresiei, și câteva relații amoroase nefericite, Irina Rimes se poate lăuda, pentru prima dată în foarte mult timp, că este o femeie fericită și împlinită alături de actualul ei partener de viață.

Deși relația cu David Goldcher merge ca pe roate, bruneta a mărturisit că a vrut să se mărite cu o vedetă de la Kanal D, atunci când era mai mică. Prezentă în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”, de la Radio Impuls, care va fi difuzată duminică, 20 iunie, fosta jurată de la Vocea României a făcut mărturisiri incredibile legate de bărbatul celebru din România pe care l-ar fi văzut drept soțul ei.

Este vorba despre Cosmin Cernat, gazda emisiunii, căreia Irina Rimes i-a făcut numeroase complimente:

„ Eu am crescut cu Cosmin Cernat la televizor (…); tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit, cel pe care l-am văzut model. Un bărbat foarte frumos, cu multă elegantă și tact”, a spus Irina Rimes.

Reacția lui Cosmin Cernat, atunci când Irina Rimes a spus că ar fi vrut să se mărite cu el

Chipeșul prezentator a rămas fără cuvinte în fața declarațiilor neașteptate ale Irinei Rimes. Cu toate acestea, Cosmin Cernat i-a mulțumit solistei, simțindu-se flatat de faptul că a fost idolul ei în copilărie:

„M-a emoționat întâlnirea cu Irina Rimes, este o față extraordinară. Am fost impresionat să ascult povestea ei. Mi-a mărturisit că întâlnirea noastră i-a amintit de copilărie, pentru că mă urmarea la televizor și dorea să se căsătorească cu mine.

Este pentru mine onorant că un star ca ea m-a avut ca idol în copilărie. Este o față foarte profundă”, a declarat Cosmin Cernat, gazda emisiunii Invitatul de 12 de la Radio Impuls.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI