Vedeta Kanal D care a primit semne înainte ca soțul ei să moară: ”A fost intens” (exclusiv)

Vedeta Kanal D care a primit semne înainte ca soțul ei să moară: ”A fost intens” (exclusiv)
Vedeta Kanal D care a primit semne inainte ca sotul ei sa moara ”A fost intens” (exclusiv)

O celebră prezentatoare de la Kanal D a trecut printr-o dramă cumplită. Și-a pierdut soțul în 2012, iar de atunci suferă în tăcere. Vedeta dezvăluie ce semne a primit de la destin cu câteva zile înainte ca partenerul ei să moară. Detaliile sunt cutremurătoare.

O vedetă Kanal D și-a pierdut soțul

O cunoscută vedetă Kanal D rupe tăcerea după moartea soțului ei. Prezentatoarea TV spune că, doar cu câteva zile înainte ca acesta să se îmbolnăvească, a avut un vis ciudat, un semn care a atenționat-o de ce urma să se întâmple. Așa a aflat că partenerul ei va muri.

„Trebuie să fim atenți la ce ni se întâmplă”

Florentina Opriș este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl promovează. Renumită pentru sfaturile sale nutriționale, vedeta TV și-a făcut repede un nume în showbiz-ul românesc. Deși profesional a cunoscut succesul și faima, pe plan personal, prezentatoarea TV a avut multe momente de cumpănă. Cel mai greu a fost când și-a pierdut soțul.

„Toți suntem și energie, nu doar materie, lucrurile ne sunt prevestite prin vise, semne, fiecare suntem capabili să le vedem, ne naștem cu această capacitate, pe care însă o pierdem pentru că nu mai exersăm. În anumite momente, aceste semne vin, știm să le citim, dar apelăm la terapeuți, deși le putem vedea și noi, trebuie doar să fim atenți la ce ni se întâmplă. Mie mi s-a întâmplat de foarte mute ori să le văd și să mă ghidez după ele. Bunicul meu a fost preot, vin dintr-o familie mai sensibilă, am o genă de la ei. Pe de altă parte, e bine să fii atenționat din timp, pentru că uneori aceste semne vin prea târziu”, a declarat Florentina Opriș pentru Impact.

Drama vieții sale în 2012

Vedeta de televiziune a trecut, în anul 2012, prin drama vieții sale. Partenerul ei a încetat din viață. Tulburător este că, doar cu câteva zile înainte ca bărbatul să se îmbolnăvească, Florentina Opriș a avut un vis ciudat, un semn care cumva a atenționat-o de ce urma să se întâmple.

„Am visat că o femeie venea să-l ia, a fost un vis intens, nu ca altele. La câteva zile după, a aflat că are probleme și nu mai are mult de trăit”, a declarat prezentatoarea Kanal D.

Timp de cinci ani, părul nu i-a mai crescut deloc

Pentru Florentina Opriș, moartea soțului ei drag a afectat-o foarte mult. Ajunsese să nu-i mai crească părul, din cauza unui blocaj emoțional.

„Aveam părul foarte lung. La un moment dat, în 2014, m-am dus să mă tund. Au tăiat destul de mult și se pare că am suferit un blocaj pentru că vreme de aproape cinci ani nu mi-a mai crescut absolut deloc. Începusem să port meșe în încercarea de a mă echilibra cumva mental, ca mintea mea să se simtă mai confortabil. Abia când mi-am deblocat mintea, a reînceput să-mi crească părul”, a precizat vedeta tv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI