Vedeta iubită de români revine în forță la TV! Totul e oficial, în ce serial joacă

de: Andrei Simion
19 06. 2024

O actriță celebră, îndrăgită de mulți români, se întoarce din 27 iunie pe micile ecrane cu un nou rol provocator. Serialul va fi difuzat de Kanal D și va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00. Despre ce vedetă e vorba?

Vedeta care apare într-un nou serial TV

Actrița Gokce Eyuboglu, cunoscută publicului din România pentru rolul lui Deniz Akbaş în serialul „Promisiunea”, revine din 27 iunie pe micile ecrane cu un nou rol provocator în producția „Tablou de familie”. Serialul va fi difuzat de Kanal D și o prezintă pe Gökçe în rolul lui Sanem, o avocată rebelă și dură, însă cu un suflet măcinat de suferințe ascunse.

„Tablou de familie” prezintă povestea complicată a lui Sanem, o avocată specializată în divorțuri, care nu mai crede în căsătorie din cauza experiențelor personale dureroase. Deși în exterior afișează o atitudine dură, Sanem ascunde o lume interioară fragilă.

Ca o ironie a sorții, după încheierea filmărilor la acest serial, Gokce Eyuboglu a pus capăt propriei căsnicii de 14 ani. Cei doi au divorțat de comun acord la Tribunalul din Istanbul, într-o ședință care a durat doar 10 minute, menționând că doresc să păstreze detaliile despărțirii confidențiale.

Gokce Eyuboglu, o actriță de succes în Turcia

Gokce Eyuboglu este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din Turcia, cunoscută pentru cariera sa impresionantă în film și televiziune. Născută pe 20 august 1983, în Istanbul, Gokce și-a dezvoltat pasiunea pentru actorie încă din copilărie, visând să devină o stea în lumea divertismentului. Cu o carismă și un talent deosebit, ea a reușit să-și îndeplinească acest vis, devenind o figură emblematică în industria de film turcească.

Cariera în televiziune

Gokce Eyuboglu a debutat pe micile ecrane cu roluri minore, dar și-a câștigat rapid popularitatea datorită talentului său remarcabil. Cel mai notabil rol al ei este cel din serialul „Kadın” (Femeia), unde a interpretat personajul Ceyda, o femeie puternică și curajoasă care se confruntă cu numeroase dificultăți. Performanța ei în acest serial a fost aclamată atât de critici, cât și de public, aducându-i recunoașterea internațională.

Una dintre trăsăturile care o definesc pe Gokce Eyuboglu este versatilitatea sa ca actriță. Aceasta a jucat o gamă largă de personaje, de la femei puternice și independente la personaje vulnerabile și sensibile. Această capacitate de a se adapta la diverse roluri a făcut-o să fie foarte apreciată în industria cinematografică. Pe lângă rolul său în „Kadın”, ea a avut apariții remarcabile în alte seriale și filme, demonstrându-și constant talentul.