Vedeta din România operată de urgenţă. Nu a vrut să spună nimic înainte: „Situaţia se amplifica”

Vedeta din România operată de urgenţă. Nu a vrut să spună nimic înainte: „Situaţia se amplifica”
Vedeta din România operată de urgenţă

O vedetă din România a fost operată de urgență. Ea nu a vrut să spună înainte, însă în cele din urmă, aflată pe patul de spital, aceasta le-a dezvăluit fanilor ce anume s-a întâmplat.

Cine este vedeta din România operată de urgenţă

Dansatoarea Oana Ioniță a fost operată de urgență. Vedeta a povestit că a suferit o ruptură de menisc, iar cum durerile au fost tot mai mari, deși inițial amânase intervenția chirurgicală, a decis ulterior să o facă. Oana Ioniță a povestit cum se simte, dar și cât timp va dura recuperarea.

„Mă bucur că am luat hotărârea asta. De multe ori este bine să faci operația când e cazul pentru că, cu cât stăteam mai mult, cu atât se amplifica situația.

Din păcate, meniscul este o zonă cartilaginoasă care nu se reface și se poate întâmpla să fie din ce în ce mai rău și toți cei care au probleme la menisc de gradul unu, de gradul doi, de gradul trei, cea mai avansată clar vor ajunge la un moment dat să se opereze. ”, a declarat Oana Ioniță.

Cât timp durează recuperarea

Oana Ioniță a mai dezvăluit că a mai avut o ruptură de menisc pe vremea când activa la Opera Română, însă de data aceasta s-a întâmplat după o ședință foto.

„Am făcut niște căderi pe vârfuri întoarse și soțul chiar îmi zicea la un moment dat: mai uite-te și tu în buletin. Am făcut niște poze cu niște voaluri în spate și voiam să fie expresive și pentru asta m-am lăsat pe vârfuri. …Nu făceam ca un exercițiu. Eu m-am aruncat pur și simplu, pe jos era ciment și nu m-am gândit, că adrenalina era din plin și, pe moment, nu am simțit.

În seara respectivă nu am putut să mai mișc deloc piciorul. La operație nu m-a durut atât de tare cum m-a durut atunci când mi l-am rupt. Se umflă, te doare, sunt niște dureri îngrozitoare.”, a mai declarat vedeta.

În ce privește recuperarea, Oana Ioniță a afirmat că nu are voie să îndoaie sau să pună în pământ piciorul, pentru următoarele zece zile.

„Trebuie să fac niște exerciții destul de simple. Aseară nu prea am dormit pentru că nu prea îmi găsesc poziția, e imposibil să dorm cu burta în sus, nu am cum. Am dormit vreo două ore, dar sper că o să fie bine și că o să dansez curând, asta e important. Zece zile nu am voie să îndoi piciorul și să îl pun jos.”, a mai povestit Oana Ioniță.