Vedeta din România care s-a mutat din București. De ce a luat această decizie neașteptată

Vedeta din România care s-a mutat din București. De ce a luat această decizie neașteptată
De ce a luat aceasta decizie

O vedetă de la noi s-a mutat din București pe fondul pandemiei de covid-19. Mulți artiști au fost afectați de pandemie, mai ales din punct de vedere financiar.

Vedeta care a făcut o schimbare radicală

Ei bine, în cazul vedetei noastre, ea a ales că plece din București. Și-a dorit de mult să plece din Capitală și acum a făcut pasul cel mare.

De ceva timp, Maria Buză a părăsit agitația din București pentru o zonă liniștită, lucru pe care și l-a dorit de mulți ani.

Actrița nu mai avea spectacole de ceva timp din cauza pandemiei și în toată această situație a găsit și o latură pozitivă. Timpul necesar de a se muta din Capitală, o dorință pe care o avea de mult timp.

Și-a reorganizat viața în pandemie

Ea spune că a avut parte de un răgaz binemeritat, în care și-a reorganizat prioritățile în ordinea firească.

„Fiind o situație generală, nu am luat-o personal. Când lumea este într-o efervescență extraordinară și ție îți merge rău, suferi, dar când toți suntem în aceeași barcă, încerci să îți asumi. Aștepți să se consume și să treci în faza următoare. Ne-am reluat activitatea, domeniul nostru a fost cel mai afectat.

„Fiecare și-a reorganizat viața, activitățile, prioritățile s-au schimbat. Familia, așa cum ar trebui să fie normal, de fapt, a ajuns pe primul loc.

Știi cum e, îi lași pe cei dragi și cei care te înțeleg pe ultimul loc. Stând acasă cu familia, am putut să fac o analiză totală a vieții mele, a ceea ce consideram prioritar până în perioada pandemiei. Realizezi că nu așa trebuiau să stea lucrurile și că pandemia doar le-a pus la locul lor”, a declarat Maria Buză pentru cancan.ro.

Maria Buză, în culmea fericirii

Actrița e fericită pentru că își construiește casa visurilor departe de aglomerația și agitația din Capitală. Această mutare a făcut-o pe Maria Buză să se simtă fericită și completă.

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă. Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită.

Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut”, a mai spus actrița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI