Vedeta din România care o duce bine în America, în pandemie. Cu ce se ocupă acolo

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România o duce extraordinar în America, în ciuda pandemiei de coronavirus

Cine a spus că toată lumea e afectată de criza sanitară?! Vedeta din România care o duce bine în America, în plină pandemie de coronavirus, este dovada. Cu ce se ocupă acolo cântăreaţa care locuieşte în State de mai bine de zece ani?!

Vedeta care o duce bine în Statele Unite ale Americii

Deşi întreg Mapamondul a fost afectat de criza sanitară cauzată de COVID-19, o vedetă din România o duce bine în America, în plină pandemie. Anamaria Ferentz, căci despre ea este vorba, trăieşte o viaţă de vis, ar spune unii. Dacă în urmă cu doar o lună a fost în Miami, fosta solistă a trupei Demmo tocmai s-a întors dintr-o vacanţă minunată în Mexic.

“Am fost 5 zile în Mexic într-o minivacanţă. A fost ziua unei prietene şi am fost cu ea şi familia ei acolo. A fost ca şi de ziua mea. Ziua mea de naştere este pe 14 decembrie, aşa că mi-am făcut şi eu ziua în Mexic. A fost foarte drăguţ, cald, soare, lumea ospitalieră, mâncare bună. A fost super ok.

Pentru că în Los Angeles, unde locuiesc, se făcuse rece, ne-am dus să ne simţim bine în Mexic”, a declarat cântăreaţa, în vârstă de 45 de ani, pentru Click!.

Mai mult, aceasta a fost invitată de către Consulatul României la Los Angeles să cânte Imnul României cu ocazia Zilei Naţionale. Emoţiile au fost mari, a povestit artista.

“A fost pentru prima dată. A fost o onoare pentru mine. A fost foarte emoţionant. Mulţi prieteni mi-au scris că au avut lacrimi în ochi când m-au auzit cântând imnul nostru. Eu mereu mă emoţionez şi când aud imnul României şi când văd steagul nostru pentru că astea sunt rădăcinile şi aşa va fi mereu. Din cauza situaţiei cu pandemia nu s-a mai putut face aici nici un eveniment de 1 Decembrie”.

Ce face Anamaria Ferentz în America

Dacă până acum nu a fost afectată de pandemia de coronavirus, iată că lucrurile încep să se schimbe. Anamaria Ferentz a mărturisit că urmează o perioadă de carantină la domiciliu care va dura trei săptămâni.

“Eu am sărbătorit acasă, aici ne închid iar pentru 3 săptămâni, se închid restaurante şi tot deoarece cresc cazurile şi o să fie un fel de carantină la domiciliu din nou. Bine că am fost în Mexic…

În rest, nu mă plâng, am oceanul aproape, îl văd de pe deal, şi abia aştept să vin acasă, în ţară, să petrec de Sărbători, cu familia, Crăciunul şi Revelionul”, a mai spus aceasta.

Deşi în România era, în urmă cu aproape 20 de ani, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe, în Statele Unite ale Americii, aceasta lucrează în imobiliare.

„Lucrez în imobiliare. Acum fac parte din echipa celor de la Pacific Holdings Group. Lucrez într-un birou, sunt office manager. Stau şi foarte aproape de serviciu, merg pe jos, nu stau în trafic – iar traficul din L.A. e printre cele mai aglomerate din America! – deci e perfect”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI