Vedeta din România care arată senzațional la 50 de ani. Cătălin Măruță a copleșit-o cu complimente: „Arăți ca la 30!”

Vedeta din România care arată senzațional la 50 de ani. Cătălin Măruță a copleșit-o cu complimente: „Arăți ca la 30!”
Cătălin Măruță, surprins de o vedetă din România

Cătălin Măruță a rămas uimit în momentul în care a observat cât de bine arată o vedetă din România, ajunsă la 50 de ani. Prezentatorul de televiziune nu s-a putut abține și i-a făcut numeroase complimente, explicându-i că și-a păstrat frumusețea și silueta de vis.

Ce vedetă din România l-a surprins pe Cătălin Măruță

Daniela Nane arată senzațional la 50 de ani. Vedeta a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a primit numeroase complimente din partea prezentatorului de televiziune. Acesta i-a mărturisit că arată ca la 30 de ani, însă actrița a mărturisit că frumusețea ei i-a adus și câteva dezavantaje.

„Sinceră să fiu, am simțit ca dezavantaj din punct de vedere profesional. Oamenii nu mergeau în spatele aspectului de multe ori. Cei care mă cunosc îmi spun că ceea ce se vede după este mult mai prețios decât aspectul.

Sunt și avantaje și dezavantaje. Pe de altă parte, când eram foarte tânără, nu eram foarte vorbăreață. La început nu înțelegeam ce se întâmplă și le făceam și intenționat. Tăceam și trânteam câte una.”, a zis Daniela Nane.

Daniela Nane, dezvăluiri fantastice. Ce a spus despre concursul Miss România

De asemenea, Daniela Nane a vorbit despre unele dintre cele mai importante momente din viața ei. Superba actriță a mărturisit că a avut de câștigat de pe urma concursului Miss România, însă mereu și-a dorit să fie pe scenă, nu să devină model.

„Eram un copil îndrăzneț, îmi plăcea să spun poezii, știam că o să mă fac actriță. Uneori, când veneau prietenele mamei în vizită, luam cartea și citeam. Se mirau că știu că citesc. Dar eu le învățasem.

La 20 de ani eram deja Miss România, dar am avut și cel mai mare eșec din viața mea, nu intrasem din prima la facultate. Când îmi propuneam ceva, de obicei reușeam. În privire aveam candoare atunci, acum s-a adăugat înțelepciune.

Am avut timp să nu particip la concurs pentru că nu am intrat la facultate. M-am gândit că este o experiență de scenă, în anii ’90 nu erau prea multe experiențe de scenă. Am câștigat și m-am trezit că trebuie să merg la Miss Univers, din fericire, nu am câștigat.

Eu veneam dintr-o țară gri, totul era gri. La New York m-am întâlnit cu Miss Bulgaria, am zburat la Las Vegas. Acolo era ca în paradis, lumini, tot.

Am primit ofertă să lucrez ca model la Milano și Tokyo. Nici nu știam ce e, am spus nu pentru că trebuia să ajung la București să îmi dau examenul la facultate. Am vrut să fiu actriță toată viața.”, a mai zis vedeta.

„Am suferit din iubire destul de mult”

Actrița a mărturisit că au existat momente grele și a suferit din dragoste, astfel că nu a putut să facă tot ce își dorea pentru că nu se simțea bine din punct de vedere sufletește. Totuși, Daniela Nane a reușit să treacă peste cele mai mari provocări din viața ei.

„La 30 de ani deja îl aveam pe Codrin mic. (…) Era altă viață. M-au chemat la Bulandra și m-au angajat, toată floarea actorimii voia să fie acolo. Aveam câte 98 de reprezentații pe stagiune. Mă duceam acasă, dormeam, mă trezeam.

La 40 de ani a fost un declin cumva, pentru că suferit din iubire destul de mult, bine că mi-a trecut. Eu nu eram bine sufletește și nu mi-a mers bine nimic profesional. Puteam să fac mai mult, aveam alt potențial. Eram praf și pulbere, din fericire mi-a trecut. (…)

Tot ce am trăit până acum m-a făcut omul care sunt în acest moment. Nu regret absolut nimic. Am învățat să accept orice vine, chit că mi se pare nepotrivit și neplăcut. Accept cu sentimentul că asta este pentru mine.”, a mai zis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI