Vedeta din România care a slăbit peste 50 de kilograme. Care este secretul

Vedeta din România care a slăbit peste 50 de kilograme. Care este secretul
Cine este vedeta care a slabit peste 55 de kilograme

O vedetă din România a slăbit mai bine de 50 de kilograme. Motivația a fost punctul ei forte, nu a făcut vreo intervenție chirurgicală în acest sens. Care este secretul cu ajutorul căruia a atins această performanță, dar și cine este vedeta. Toate amănuntele, disponibile în rândurile de mai jos.

S-a aflat cine este vedeta din România care a slăbit mai mult de 50 de kilograme. A dezvăluit care a fost secretul ei

Alina Dincă a făcut dezvăluiri despre perioada în care adecis să slăbească. Toată România știe că artista a reușit să dea jos 55 de kilograme, iar motivația a fost, cu siguranță, punctul ei forte.

Alina Dincă este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din țara noastră. Aceasta a dezvăluit cum a reușit să slăbească 55 de kilograme. Astfel, vedeta a decis să-și schimbe radical stilul de viață, iar puțini dintre români știu cum a reușit această performanța.

De ce a trecut Alina Dincă pragul cabinetului medicului estetician

Artista Alina Dincă a recunoscut că și-a făcut câteva ajustări. Artista a recunoscut că a trecut și pragul medicului estetician în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a ridicat sânii și și-a pus implanturi mamare în Turcia. În plus, aceasta a dezvăluit că procesul de slăbire a fost unul greu, însă dorința a fost mare și a reușit să arate cum a visat de la început.

„Am făcut niște ajustări. A fost destul de greu o perioadă a vieții mele în care am tot încercat să arăt și eu uite așa frumos ca tine (nr. ca prezentatoarea TV). Am reușit la un moment dat să ajung atât de bine și am mai pus câteva kiliograme în plus. Un pic mai bine decât acum”, a mărturisit Alina Dincă, conform Antena Stars.

Alina Dincă, o fire ambițioasă

Este adevărat, Alina Dincă este foarte ambițioasă și nu s-a lăsat până când nu s-a asigurat că arată exact așa cum își dorește. Cântăreața a mărturisit, de asemenea, că s-a mai îngrășat puțin, în ultimul timp, în comparație de cum era în trecut.

Astfel, Alina Dincă a declarat de mai multe ori că motivația a fost ea însăși. Alina Dincă a mai dezvăluit că nu i-a fost frică de nimic, a fost ambițioasă, iar rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor.