21 sept. 2021 | 09:00

Vedeta din România care a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei sale. Ce nași celebri a ales

Monden
Vedeta din România care a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei sale. Ce nași celebri a ales
Vedeta din România care a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei sale

Ce vedetă din România a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei. A fost o petrecere cu fast, 200 de invitați, decoruri de basm, cu un meniu de lux și cu artistul Dan Bittman care a încins scena.

Vedeta din România care a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei sale

Evenimentul a avut loc joi, pe 16 septembrie, la Cluj, unde Angela Rusu, celebra cântăreață de muzică populară, și soțul ei, Marius Moldovan, și-au botezat fiica în vârstă de patru luni.

Ceremonia de botez a fost oficiată de protopopul Dejului, Ioan Buftea, iar la biserică celebra mămică și nașele Maria Dragomiroiu și soția lui Silviu Prigoană au purtat costume tradiționale.
Petrecerea a avut loc la un complex hotelier de lux din Dej, iar cei care au sosit din provincie au avut și cazare. Decorurile au fost de basm, iar soțul Angelei a comandat un castel de basm din Ucraina, înalt de 4 metri, în valoare de 2.000 de euro, unde părinții și-au putut lăsa copiii.

Meniul a fost unul excelent, iar printre invitați s-au numărat: Nicu Paleru, Georgiana Lobonț, Marius Ciprian Pop, Aurel Tămaș și fratele cântăreței Andra, Săndel Mihai, alături de soția sa, Aurora, iar atmosfera a fost creată de Dan Bittman și trupa Holograf.

Fiica Angelei Rusu a avut două perechi de nași

”Holograf este trupa perferată a Angelei și am vrut să-i fac o surpriză ei, dar și invitaților noștri, a fost o seară explozivă, ne-am distrat pe cinste la prima petrecere din viața fetiței noastre. Invitații s-au simțit bine, au dansat, au cântat. Nașii Măriucăi sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, dar și Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, buni prieteni de familie, care ne-am dorit să fie și părinții spirituali ai micuței noastre. Am avut invitați din țară, dar și din străinătate, în special din Ucraina, unde Angela a cântat destul de mult în ultima perioadă și unde ne-am făcut mulți prieteni.

Am plecat destul de devreme de la petrecere, pentru că am respectat condițiile acestor vremuri, însă dacă ar fi fost după noi, cred ca petrecerea s-ar fi spart a doua zi dimineață. A fost un eveniment tare frumos. Nu ne-am uitat la bani”, a spus soțul Angelei, manager Marius Moldovan, potrivit Click.ro. 

Botezul a costat nu mai puțin de de 25.000 de euro. În ce privește vestimentația cuplului, cântăreață de muzică populară a purtat o rochie  roz pudră creată de designerul Diana Antohi, iar soțul ei a optat pentru o ținută sobră, costum semnat Norbert Deac și încălţări Louis Vuitton.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Șoc în lumea teatrului. Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro