Vedeta din România care a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei sale. Ce nași celebri a ales

Vedeta din România care a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei sale. Ce nași celebri a ales
Vedeta din România care a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei sale

Ce vedetă din România a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei. A fost o petrecere cu fast, 200 de invitați, decoruri de basm, cu un meniu de lux și cu artistul Dan Bittman care a încins scena.

Vedeta din România care a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei sale

Evenimentul a avut loc joi, pe 16 septembrie, la Cluj, unde Angela Rusu, celebra cântăreață de muzică populară, și soțul ei, Marius Moldovan, și-au botezat fiica în vârstă de patru luni.

Ceremonia de botez a fost oficiată de protopopul Dejului, Ioan Buftea, iar la biserică celebra mămică și nașele Maria Dragomiroiu și soția lui Silviu Prigoană au purtat costume tradiționale.
Petrecerea a avut loc la un complex hotelier de lux din Dej, iar cei care au sosit din provincie au avut și cazare. Decorurile au fost de basm, iar soțul Angelei a comandat un castel de basm din Ucraina, înalt de 4 metri, în valoare de 2.000 de euro, unde părinții și-au putut lăsa copiii.

Meniul a fost unul excelent, iar printre invitați s-au numărat: Nicu Paleru, Georgiana Lobonț, Marius Ciprian Pop, Aurel Tămaș și fratele cântăreței Andra, Săndel Mihai, alături de soția sa, Aurora, iar atmosfera a fost creată de Dan Bittman și trupa Holograf.

Fiica Angelei Rusu a avut două perechi de nași

”Holograf este trupa perferată a Angelei și am vrut să-i fac o surpriză ei, dar și invitaților noștri, a fost o seară explozivă, ne-am distrat pe cinste la prima petrecere din viața fetiței noastre. Invitații s-au simțit bine, au dansat, au cântat. Nașii Măriucăi sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, dar și Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, buni prieteni de familie, care ne-am dorit să fie și părinții spirituali ai micuței noastre. Am avut invitați din țară, dar și din străinătate, în special din Ucraina, unde Angela a cântat destul de mult în ultima perioadă și unde ne-am făcut mulți prieteni.

Am plecat destul de devreme de la petrecere, pentru că am respectat condițiile acestor vremuri, însă dacă ar fi fost după noi, cred ca petrecerea s-ar fi spart a doua zi dimineață. A fost un eveniment tare frumos. Nu ne-am uitat la bani”, a spus soțul Angelei, manager Marius Moldovan, potrivit Click.ro. 

Botezul a costat nu mai puțin de de 25.000 de euro. În ce privește vestimentația cuplului, cântăreață de muzică populară a purtat o rochie  roz pudră creată de designerul Diana Antohi, iar soțul ei a optat pentru o ținută sobră, costum semnat Norbert Deac și încălţări Louis Vuitton.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI