Vedeta din România care a apărut la un eveniment monden cu o rochie îndrăzneaţă. Ce s-a văzut când a ridicat-o. Foto

de: Mariana Olteanu
08 06. 2023

Petrecerea VIVA România a adunat laolaltă mai multe vedete. Acestea și-au etalat pe covorul roșu ținutele alese cu grijă. Vedetele au purtat rochii îndrăznețe, care le-au pus în valoarea silueta. Însă, în încercarea de a ieși în evidență, unele vedete au arătat mai mult decât trebuia. Este cazul și Crinei Abrudan care a purtat o rochie, a cărei crăpătură era mai mare. Ce s-a văzut când a ridicat-o?

Crina Abrudan, apariție îndrăzneață

Petrecerea VIVA 2023-„The Movie Night” a ajuns la cea de-a 24 ediție. Evenimentul a avut loc în cadru special, Face Forest. Ca în fiecare an, zeci de vedete au răspuns cu prezent la această petrecere. Vedetele s-au pregătit intens pentru acest eveniment. Acestea și-au etalat ținutele alese cu grijă. Pe covorul roșu și-au făcut prezența atât artiști, actori cât și influenceri.

Printre vedetele care au atras atenția cu ținuta lor se numără și Crina Abrudan. Pentru acest eveniment, aceasta a optat pentru o rochie îndrăzneață, care-i pune în vedere corpul tras prin inel. Rochia a avut o crăptură care a lăsat la vedere mai mult decât trebuie. Când vedeta a ridicat rochia în sus, lenjeria sa intimă a fost la vedere. Însă, doar pentru câteva secunde.

Motivul pentru care Crina Abrudan a ieșit din televiziune

Crina Abrudan a devenit cunoscută după ce a prezentat știrile sportive. Însă, prezentatoarea a luat decizia de a ieși de sub lumina reflectoarelor. Plecarea ei din televiziune a stârnit un val de controverse și a determinat lumea să se întrebe de ce a părăsit aceasta platoul Antenei 1. Prezentatoarea a venit cu lămururi și explicații în acest sens.

„Nu este ca și cum mi-aș fi dorit eu să renunț la televiziune. Nu știu să-ți spun, cred că nu s-a ivit un proiect care să fie pentru mine, nu a fost ceva reciproc de fiecare dată când am avut discuții și când am fost aproape de realizarea unui proiect. Nu e că nu mi-am dorit eu! Probabil am fost într-o perioadă în care nici nu am atras lucrul ăsta în viața mea. Cumva îmi doream, dar poate în interiorul meu simțeam că ar fi mai bine să nu. Eu mi-aș fi dorit să rămân în televiziune!”, a declarat Crina Abrudan la FRESH by UNICA.

Ce vedete au participat la petrecerea VIVA

Atmosfera a fost întreținută de artiști cunoscuți. Printre aceștia se numără Carmen Chindriș, care a făcut show cu Taraful Rutenilor. Dj-ul a fost Regina Regească, aka Raluca Bădulescu, iar evenimentul a fost prezentat de Ilinca Vandici.

Nelipsite de la eveniment au fost și Simona Gherghe, Carmen Brumă, Jorge și Jean Gavril. Acestora li s-a alăturat Crina Abrudan, Anca Țurcașiu, Andreea Berecleanu, Andreea Răducan, Monica Tatoiu, Adelina Pestrițu.