Vedeta de la Survivor 2022 care s-a iubit cu Dani Oțil. Ce s-a aflat despre cei doi chiar acum

Vedeta de la Survivor 2022 care s-a iubit cu Dani Oțil. Ce s-a aflat despre cei doi chiar acum
Vedeta de la Survivor 2022 care s-a iubit cu Dani Otil. Ce s-a aflat despre cei doi chiar acum

Competiția „Survivor România 2022” a început deja la postul Pro TV, iar fanii înrăiți ai concursului au avut timp să se familiarizeze cu echipele, atât cu Faimoșii, cât și cu Războinicii. Gașca celebrităților este formată din nume sonore, cu care publicul este obișnuit deja. Ceea ce mulți nu știu este că una dintre concurentele din echipa roșie ar fi avut o idilă cu Dani Oțil, moderatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cine este concurenta de la Survivor 2022 care s-a iubit cu Dani Oțil

Dintre concurenții „Survivor România 2022”, o blondă se bucură de foarte multă popularitate, datorită carierei pe care o are în mediul online. Tânăra a devenit cunoscută pe vremea când era doar o puștoaică și căuta să se afirme în industria modelling-ului. La 14 ani, acesta a participat la emisiunea „Next Top Model by Cătălin Botezatu”, pe care a și câștigat-o la final. V-ați prins despre cine este vorba? Este înaltă, blondă și arată foarte bine!

A fost fotomodel mulți ani și una dintre preferatele lui Botezatu

Laura Giurcanu, căci la ea facem referire, s-a făcut remarcată atât în lumea modei autohtone, cât și peste hotare, la 16 ani primind propunerea de a apărea într-un videoclip al artistului internațional The Weeknd. Anii au trecut și adolescenta s-a transformat într-o femeie extrem de atrăgătoare, în jurul căreia s-au perindat mulți bărbați celebri. Cu unii s-a afișat pe la diverse evenimente sau în mediul online, însă, pe unele aventuri nu și le-a asumat niciodată în public.

Laura Giurcanu și Dani Oțil, idilă pe ascuns?

Gurile rele afirmă că Laura Giurcanu s-ar fi iubit și cu Dani Oțil, după ce prezentatorul TV a ieșit din relația cu Mihaela Rădulescu. Se știe că matinalul are o pasiune pentru fotomodele, iar Laura Giurcanu ar fi fost pe placul său. Cei doi s-au iubit departe de ochii curioșilor și nu și-au asumat idila niciodată public. Între ei există o diferență de vârstă de 15 ani.

Ce alte vedete sunt pe lista cuceririlor

În afară de Oțil, influencera se poate lăuda și cu alte nume sonore pe lista cuceririlor. Unul dintre ei este Matei Dima, alias Bromania. Se pare că între cei doi ar fi fost mai mult decât o simplă colaborare pe partea de conținut video și sketch-uri. Erau tot timpul împreună, iar presa i-a cuplat imediat. Cert este că niciunul nu a confirmat relația, ba chiar Laura a susținut sus și tare că sunt doar prieteni.  Blondina de la „Survivor România 2022” s-a iubit și cu Alex Târnovan, fotbalistul care la vremea aceea juca la FCSB. Alte nume vehiculate în presă au fost Cuza (Noaptea Târziu) și Ionuț Radu, tot fotbalist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI