Vedeta de la Pro TV care trăiește o dramă după ce a născut. Ce se întâmplă de 5 luni încoace e tulburător

Vedeta de la Pro TV care trăiește o dramă după ce a născut. Ce se întâmplă de 5 luni încoace e tulburător
Prin ce chin trece o vedetă Pro TV după ce a născut

Clipe crunte pentru o vedetă de la Pro TV! Aceasta și-a spus tot chinul în mediul online, iar mulți fani au rămas șocați când au aflat că trăiește o adevărată dramă după ce a născut. Ea se luptă cu problemele de 5 luni, așa că a făcut totul public abia acum.

Prin ce dramă trece o vedetă Pro TV. Multe mame o să îi înțeleagă suferința

Mulți o cunoscut pe Ramona Păuleanu de la Pro TV, ea informându-i pe români cu privire la noutățile despre vreme. Din păcate, în urmă cu 5 luni, aceasta a născut prematur gemeni, o fetiță și un băiețel, iar de atunci viața i-a fost zdruncinată.

Aceasta și-a dorit să aibă parte de această sarcină timp de 5 ani, dar problemele nu au ocolit-o. Ramona Păuleanu i-a adus pe cei doi copii pe lume înainte de vreme, iar, de atunci, băiețelul se luptă pentru a rezista, ținând cont că, pe lângă faptul că este fragil, a luat o bacterie din spital.

„Am tot amânat momentul asta sperând că altfel va arata „întoarcerea” mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine.

Am născut doi pui, o fata și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie sa fi fost universul pentru ca, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți.

Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima data în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frică.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.”, le-a transmis aceasta fanilor.

Ramona Păuleanu: ‘Aș da orice să-i pot lua suferința’

De asemenea, Ramona Păuleanu a dezvăluit că băiețelul ei este un adevărat luptător, astfel că a fentat moartea de 3 ori. Proaspăta mămică își dorește să îi aibă pe ambii copii acasă, în siguranță, de sărbători, continuând să spere că situația o să ajungă la normalitate.

„Dar are o forță și o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată ca au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui.

Sper doar că de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine. Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta.

Că aș da orice să-i pot lua suferința. Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet. Că m-aș arunca deasupra lui, ca m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate. Că am blamat soarta, sistemul, că m-am autoblamat, că n-am putut sa încetez să ma întreb de ce eu.

Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mama să nu fii. Și numai copil să nu fii, aș adăuga eu, când în loc sa îl bucurăm, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brațe și să-l iubim, el este într-un spital, și nu cunoaște altceva.

Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul asta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu.”, a mai zis ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI