Vedeta cunoscută în România care și-a îndeplinit un mare vis: ‘Mi-am dorit să îmi micșorez sânii’

Vedeta cunoscută în România care și-a îndeplinit un mare vis: ‘Mi-am dorit să îmi micșorez sânii’
Ce artistă din România a recurs la o operație de mișcorare a sânilor

O frumoasă vedetă din România a așteptat 13 ani pentru a face operația de mișcorare a bustului. Aceasta și-a dorit din tot sufletul să recurgă la o schimbare drastică. Ea a recunoscut că se simte mult mai bine de când corpul ei arată într-un alt mod, fiind extrem de mulțumită de alegerea sa.

Ce vedetă din România și-a făcut micșorare de sâni

Roxana Blagu, fosta solistă de la Trident, este extrem de încântată după ce a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni. Vedeta și-a dorit să recurgă la o operație de micșorare a sânilor pentru a se simți cât mai bine în trupul său. Mai mult, ea a scăpat și de excesul de piele căpătat după naștere.

„Mi-am dorit să îmi mișcorez sânii după a doua sarcină. Am făcut o mastoplexie, mișcorare, ridicare, practic o reconstrucție totală am făcut. Sunt foarte încântată. Mâine fac o lună. Am fost bine din prima seară.

A trebuit să îmi refac cezariana, burta mea fiind foarte mare, în momentul în care a ieșit Sasha, am rămas cu un exces de piele. Ca și cicatrice, era ok, dar arăta ca un material când îl coși și tragi de cusătură. A devenit un complex, se vedea și prin costumul de baie.

Am zis că le fac pe toate într-o operație. Sunt în decurs de a se vedea din ce în ce mai bine. Nu este deloc dureros. Eu am căutat pe cineva să îmi explice cum este recuperarea, îmi era frică de anestezie totală.”, a zis Roxana Blagu la Vorbește lumea.

„A fost incredibil de ușor”

Roxana Blagu a mărturisit că, deși a trecut doar o lună de la operație, simte că postura ei s-a schimbat. Frumoasa artistă se bucură enorm pentru că a recurs la ajutorul medicilor pentru a scăpa de ce o deranja la trupul său.

„A fost incredibil de ușor. Mă simt și altfel, dar m-am îndreptat de spate. Stăteam mai cocoșată, mică fiind, încercam să îi ascund. Postura mea s-a schimbat acum, stau mai dreaptă.

Sunt încorsetată încă, am abia o lună de zile, dar sunt fericită că mi-am îndeplinit un vis. Am încercat să mă întorc la natural, în adolescență tindem să ne maturizăm mult prea repede.”, a mai zis vedeta.

Roxana Blagu, schimbare drastică

De asemenea, vedeta a povestit că toate persoanele din jurul ei au remarcat că dispoziția i s-a schimbat de când a recurs la respectiva operație. Roxana Blagu este mulțumită și de tratamentele de față pe care le face pentru a se asigura că își menține frumusețea.

„Sasha este înțelegător, a înțeles că mami nu îl poate ține în brațe. M-a ajutat tăticul lui, bona care este în casă. Nu am avut voie să îl ridic timp de 2 săptămâni, dar au trecut foarte repede.

Tăticul este mulțumit dacă sunt eu mulțumită. Spune că de când am făcut această schimbare sunt mereu cu gura până la urechi. Eu le fac treptat. Acum fac tratamente pentru față, am stat prea mult la soare când eram mai mică și acum am niște pete.

Fac schimbări pe care cred că toate le facem la această vârstă și încercăm să ne menținem tinere. Am așteptat 13 ani să fac această schimbare, nu am găsit doctorul care să îmi inspire încredere.

Nu este o decizie ușoară, este și costisitoare, totul costă bani.”, a adăugat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI