Vedeta care nu poartă mască de protecție în public. Imaginile astea spun totul FOTO exclusiv

Vedeta care nu poartă mască de protecție în public. Imaginile astea spun totul FOTO exclusiv
Vedeta care nu poarta masca de protectie

Imaginile astea spun totul. Nimeni nu se aștepta ca una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România să fie surprinsă așa, la cumpărături. Cum a încălcat vedeta regulile de protecție din perioada pandemiei de coronavirus. Fotoreporterii au surprins-o în plin „flagrant”.

Vedeta care nu poartă mască de protecție în public

Este tânără, frumoasă, talentată și una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite voci din showbizul din România. Ellie White, căci despre ea este vorba, știe cum să atragă atenția celor din jur, indiferent de ocazie. Pe numele ei real Elena Baltagan, vestita cântăreață a făcut furori în parcarea unui centru comercial din Capitală, unde și-a etalat cu succes silueta de invidiat.

Fosta solistă de la DJ Project a fost surprinsă de paparazzi impact.ro când nu respecta regulile de protecție pe timp de pandemie. Îmbrăcată la patru ace, cu o rochiță scurtă și tocuri înalte, Ellie White a făcut întreaga suflare masculină din România să ofteze după ce s-a dat jos din bolidul său de lux, care a costat pe puțin 70.000 de euro. Artista și soțul ei au defilat ca pe podium în timp ce intrau în magazinul IKEA de la Băneasa, unde au cumpărat numai câteva prize.

Lucrul care a atras atenția, aproape imediat, este faptul că Elli White nu poartă mască de protecție în public. Atât solista cât și soțul ei au mers liniștiți prin mulțime, fără să se îngrijoreze de teama de a fi infectați de COVID-19. Însă, cu toate acestea, în momentul în care au intrat în magazin au fost nevoiți să își acopere atât nasul cât și gura cu masca de protecție, instruiți fiind de cei de la pază.

Ellie White s-a vindecat de coronavirus

Lejeritatea cu care Ellie White umblă, fără mască, probabil se datorează faptului că artista a trecut, deja, prin coronavirus și este convinsă că s-a imunizat suficient cât acest lucru să nu mai reprezinte o problemă pentru ea. Vedeta a fost cea care și-a anunțat prietenii virtuali că a fost diagnosticată pozitiv cu virusul Sars-Cov-2, acum ceva vreme.

„Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului Covid și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Vă pup!”, declara, atunci, fosta cântăreață de la DJ Project, pe pagina sa oficială de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI