Vedeta Antenei 1 care și-a botezat fiica în mare secret. De ce a recurs la acest gest

Vedeta Antenei 1 care și-a botezat fiica în mare secret. De ce a recurs la acest gest
Ce vedetă de la Antena 1 și-a botezat fiica în secret. Când a avut loc evenimentul

Încurcate sunt căile showbiz-ului românesc! În timp ce unele vedete se fălesc cu anumite evenimente importante din viața lor, altele preferă să fie extrem de discrete și să se țină departe de privirile curioșilor. De această dată a venit rândul unui star de la Antena 1 ce și-a botezat fiica în mare secret.

Eveniment uriaș în showbiz. Ce vedetă de la Antena 1 și-a botezat fiica în secret

Cum măsurile impuse de autorități în contextul pandemic s-au relaxat, vedetele au început să organizeze și să meargă la evenimente! Șerban Copoț și-a botezat micuța, pe Ada-Noelle, sâmbătă, 12 iunie. În timp ce multe vedete se laudă atunci când au parte de aceste petreceri și ocazii minunate, prezentatorul iUmor s-a decis să fie cât mai discret și să nu lase multe detalii la iveală.

Prezentatorul de la iUmor se iubește cu partenera lui, Roxana, de peste 15 ani. Ada-Noelle a venit pe lume anul trecut pe data de 18 noiembrie, completând familia superbă de care se bucură vedeta de la Antena 1. Acesta mai are parte de doi băieți minunați, Tedi și Alexandru.

Când a avut loc evenimentul, de fapt

Serban Copoț și-a dorit intimitate, așa că el și soția lui, Roxana, și-au botezat fiica în mare secret. Alături de prezentator și partenera lui au fost rudele și prietenii apropiați. Totuși, după ce s-a asigurat că liniștea nu o să îi fie deranjată de privirile curioșilor, acesta le-a dezvăluit fanilor din mediul online câteva fotografii făcute la evenimentul emoționant în care mezina familiei, Ada-Noelle, a fost creștinată.

“Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră, pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfarşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubee.”, le-a transmis Șerban Copoț fanilor pe Instagram.

Surpriză pentru fani. Ce persoane au preluat rolul de părinți spirituali

Nașii micuței au fost Ramona Rusu Dumitrescu și Tedy Dumitrescu, prieteni buni cu Șerban Copoț și Roxana. Aceștia îi vor fi alături de acum încolo fetiței la bine și la greu în drumul prin viață. Prezentatorul show-ului iUmor nu a uitat de aceștia și le-a dedicat o postare făcută pe Instagram în care le mulțumea pentru că sunt alături de el și familia sa în orice moment.

„Este minunat atunci cand prieteni dragi, Ramona Rusu Dumitrescu și Teddy Dumitrescu, se alătură familiei tale şi devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet şi suntem deosebiți de încântați de faptul că Ada-Noelle are niste naşi aşa frumoşi şi deştepti.”, a mai scris starul de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI