Vecinii bunicii lui Alex Velea, apel disperat la adresa artistului: „Îl imploram”. Mesajul copleșitor

Vecinii bunicii lui Alex Velea, apel disperat la adresa artistului: „Îl imploram”. Mesajul copleșitor
Vecinii bunicii lui Alex Velea, apel disperat la adresa artistului

Bunica lui Alex Velea trece prin clipe foarte dificile. Ea a rămas singură, iar vecinii i-au transmis un mesaj cântărețului.

Vecinii bunicii lui Alex Velea, apel disperat la adresa artistului

Mamaia Virginica nu este de acord cu cariera muzicală și cu tatuajele lui Alex Velea. Cu toate acestea, bătrâna vrea să își vadă nepotul și să îl îmbrățișeze. De aceea, vecinii i-au transmis un mesaj cântărețului să vină să își vadă bunica.

Bunica lui Alex Velea este tristă și suferă enorm. Un vecin de-al ei a mărturisit că femeia are grijă de mai mulți copii din bloc, de dorul nepotului ei.

Femeia a spus că nu este de acord cu felul în care trăiește Alex Velea. De la muzica pe care o cântă, la îmbrăcăminte sau tatuaje, bunica artistului nu aprobă deloc felul în care Velea a ales să își trăiască viața.

Alex Velea, chemat să aibă grijă de bunica lui

Cu toate astea, bătrână își așteaptă nepotul să o viziteze și să îl strângă la piept.

”Îl iubește maxim, maxim îl iubește, nimeni nu își dorește ca acea casă să o dea unui vecin, nimeni nu se va apropia de această casă, numai domnul Velea, domnul Alexandru, îmi permit să spun că și-a făcut munca pe treaba lui.

Să vină și să-i dea o bonă, femeia vrea să moară în casa ei. Cât este, minimul pe economie, să o plătească, ca să poată să aibă grijă de ea. Avem o femeie din bloc care doamna Velea o cunoaște de la vârsta care a fost în fașă”, a povestit Robert, un vecin de-al femeii.

Bunica lui Velea: „Nimeni din familia nu m-a mai sunat”

Alex Velea a vorbit în urmă cu ceva timp despre bunica lui, spunând că o iubește și că în copilărie a fost singura persoană care s-a ocupat de el.

„Sunt atât de supărată, că nu am cuvinte să spun, când eu i-am ajutat cu de toate. Și-au bătut joc, dar există un Dumnezeu. Viața mea a fost munca și să văd de copiii lor.

Fiul meu nu m-a mai sunat de vreo doi ani, cu nimeni din familie nu am mai vorbit de vreo trei ani, să mă întrebe ce fac, cum sunt.

Doar vecinii mă mai ajută. Nu trebuia să facă așa, eu nu am făcut rău la nimeni, i-am dat de toate.Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el. Am răcit la rinichi, plecam pe jos, prin iarnă grea, și mă ducem la el, să nu îl las singur acasă.

Primii pași pe care i-a făcut, eu l-am învățat. L-am învățat de toate, să mănânce roșii, brânză. Îi mergea mai bine mintea lui Alex decât tatălui său. Nici nu mă întreabă dacă am bani sau nu”, a mai spus cu lacrimi în ochi bunica Virginia, potrivit Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI