Vârsta la care va muri Florin Piersic: „Om deosebit, codificat cu cifra 11”! Verdictul dat de Carmen Harra, după ce i-a citit în palmă VIDEO

de: Iulian Ioncea
13 05. 2024

În ultimele săptămâni, Florin Piersic a trecut printr-o mare cumpănă a vieții, după ce s-a aflat că are septicemie și a ajuns de urgență la spital, fiind operat.

După ce a fost îngrijit la Cluj, marele actor român a fost transferat la București, iar după o perioadă destul de grea, se pare că Florin Piersic își revine treptat, informațiile despre starea lui de sănătate fiind îmbucurătoare în prezent.

Bună prietenă cu Florin Piersic, Carmen Harra a devzăluit că actorul își va reveni, deoarece și Bill Clinton a trecut prin aceleași probleme și nu a murit.

„Vorbim de Florin Piersic și de faptul că te poți îmbolnăvi de la o infecție urinară. Președintele Bill Clinton s-a îmbolnăvit de la o infecție urinară și a ajuns în septicemie acum 2-3 ani, dar a scăpat. Deci se poate scăpa din orice fel de infecție, dacă e tratată la timp.

Eu îl știu pe Florin Piersic de când era copil, o știu și pe soția lui, aveam spectacole când eram tineri. Dar legătura cea mai puternică am avut-o acum 30 de ani, la New York. Aveam o comunicare extraordinară, e un om atât de bun, sociabil, inimos. Actorul pe care-l vezi pe scenă și care te face să plângi este în realitate omul Florin Piersic, incredibil de bun, de cald, înțelegător”, a spus Carmen Harra.

Până la ce vârstă ar putea trăi Florin Piersic

Considerată una dintre cele mai precise clarvăzătoare din România, Carmen Harra a mai afirmat că în trecut i-a citit în palmă lui Florin Piersic, iar acesta are o viață lungă. Mai mult decât atât, ea a dezvăluit că marele actor român ar putea trăi chiar până la 100 de ani, în ciuda problemelor pe care le are el acum.

„Am mai multe amintiri cu Florin Piersic și-mi amintesc cum mă întreba: «Carmen, eu cât trăiesc?». Și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă. Îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani! Are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi, toți care îl iubim”, a afirmat celebra prezicătoare.