Vârsta la care femeile ajung la cel mai mare salariu din viață. Diferența majoră față de bărbați

Vârsta la care femeile ajung la cel mai mare salariu din viață. Diferența majoră față de bărbați
La ce varsta castiga femeile cei mai multi bani

S-a aflat care este vârsta la care femeile ajung la cel mai mare salariu din viață. Printre multele elemente care se schimbă în viața unei femei odată cu vârsta, se regăsește și salariul. Care este diferența majoră față de bărbați, când vine vorba de remunerație, vedeți un pic mai jos.

La ce vârstă sunt femeile cele mai atractive pentru bărbați. Ce arată studiile

Îmbătrânirea este un fenomen acceptat mult mai ușor odată cu înaintarea în vârstă. Aparent, îmbătrânirea nu este chiar atât de înfricoșătoare, în contextul în care știm să ne bucurăm de avantajele pe care aceasta le aduce.

Vârsta la care femeile ajung să câștige cel mai mare salariu sau sunt mai atractive sunt doar câteva dintre aspectele analizate de oamenii de știință.

Adoescenții se mișcă repede, bătrânii sunt stabili psihologic

Conform cercetărilor făcute, adolescenții ar putea fi mai energici, au vitalitate mai multă, însă persoanele mai în vârstă sunt mai stabile din punct de vedere psihologic. Există, în plus, o serie de transformări pe care le suferim, pe măsură ce avansăm în vârstă.

Cercetătorii au stabilit o serie de puncte pe diferite intervale de vârstă și au marcat astfel diferite abilități sau stări.

Când se învață cel mai bine o limbă străină

În acest fel, ei au concluzionat că cea mai bună vârstă pentru învățarea unei limbi străine este de 7 sau 8 ani. De asemenea, puterea de procesare a creierului atinge niveluri maxime la 18 ani, în timp ce capacitatea de a-ți aminti nume necunoscute atinge nivelul maxim la aproximativ 22 de ani.

În plus, potrivit studiilor, vârsta la care femeile sunt cele mai atractive pentru bărbați este de aproximativ 23 de ani. Bărbații, însă, par să fie tot mai atractivi pe măsură ce înaintează în vârstă.

Când este omul cel mai mulțumit de viața lui

O viață mulțumitoare pare să avem mai întâi la 23 de ani, relevă un studiu efectuat pe 23.000 de persoane din Germania.

Forța fizică a omului atinge cotele maxime la 25 de ani, timp în care și mușchii sunt cei mai puternici, chiar dacă în următorii 10 sau 15 ani rămân aproape la fel de puternici. Acest aspect este unul care poate fi îmbunătățit cel mai ușor, datorită exercițiilor de rezistență.

La ce vârstă pot atinge femeile salariul maxim

Astfel, cercetătorii au ajuns la concluzia că salariile femeilor ajung la maxim la vârsta de 39 de ani, iar cele ale bărbaților la aproximativ 48 de ani. Conform unei analize făcută de Payscale, femeile din SUA câștigă cel mai mult atunci când împlinesc 39 de ani, în medie de 60.000 de dolari.

Motivul este, pe de-o parte, că salariile femeilor încep să crească mai lent la circa 30 de ani. Salariile bărbaților nivelul maxim când au circa 48 sau 49 de ani, până la o medie mai apropiată de 95.000 de dolari.