Vali Vijelie are o pasiune care îl stoarce de bani. Pe ce a dat o avere manelistul: „Mie, dacă-mi place un lucru, nu stau la discuție” EXCLUSIV

Vali Vijelie are o pasiune care îl stoarce de bani. Pe ce a dat o avere manelistul: „Mie, dacă-mi place un lucru, nu stau la discuție” EXCLUSIV
Manelistul tocmai si-a achiztionat ceva

Aflat la cel de-al doilea bolid de lux într-un singur an, Vali Vijelie susține că nu-și alege mașinile decât în funcție de propriile dorințe. Vali Vijelie a intrat de câteva săptămâni în ”echipa” celor ce conduc o mașină extrem de luxoasă, marca Bentley, pe străzile românești.

Vali Vijelie are o pasiune foarte scumpă

Și nu orice fel de Bentley, ci cel mai scump SUV din gama acestui producător, al cărui preț de achiziție se ridică la circa 250.000 de euro.

Adică un bolid din categoria celor de care e atras și Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, din Liga 1, a cărui pasiune pentru mașini e recunoscută.

Căci milionarul din Pipera, celebru pentru maniera în care a reparat cândva un ”Maybach”, a condus și el până recent un asemenea bolid de lux.

Un Bentley Bentayga dintr-o gamă mai veche, dar și ea cumpărată la o sumă astronomică pentru cei mai mulți dintre români, în jurul valorii de 250.000 de euro.

Nu-l interesează concurența

Știrea conform căreia Vali Vijelie a reușit să-și cumpere o mașină mai arătoasă decât cea  a patronului echipei de fotbal nu a trecut neobservată.

Însă celebrul interpret de manele și cântece de petrecere susține că nu se pune în nicun caz chestiunea de a se afla în vreo competiție de imagine cu cineva anume.

”Am citit și eu știrea aceea la care faceți referire și vreau să vă spun scurt că nici nu se pune problema de așa ceva.

Eu nu-mi cumpăr lucruri de dragul altora, ca să semăn cu alții sau să concurez cu alții! Nu mă interesează ce are unul sau altul.

Eu am decis de unul singur să-mi cumpăr acea mașină și asta e tot ce comentez pe acest subiect!”, s-a arătat destul de iritat de motivația gestului său lansată de presă.

Dragoste la prima vedere

Vali Vijelie s-a grăbit să adauge că atunci când își dorește un lucru anume nu se uită nici la bani, nici la cei din jur:

”De mașina aceea nu mă leagă decât dorința de a conduce. Mi-a plăcut, aproape din primul moment, și am decis că e cazul să mi-o cumpăr. Nu mă schimbă cu nimic mașina aceea.

Mie, dacă-mi place un lucru, nu stau la discuție. Dacă mă decid să-l iau, îl cumpăr. Și încă foarte repede!”, ne-a asigurat îndrăgitul manelist.  

A evitat să iasă în evidență

Vali Vijelie, aflat de multă vreme sub lumina reflectoarelor și a marelui public, nu s-a remarcat niciodată prin opulența sa.

Ba mai mult, el nu a dorit niciodată să iasă în evidență, încercând mai de fiecare să rămână retras, ba de-a dreptul modest, chiar dacă posibilitățile sale materiale i-au permis de multe ori să cumpere lucruri la care mulți români doar vor visa o viață întreagă.  

De la Range Rover, la Bentley

Cu exact un an în urmă, același Vali Vijelie s-a afișat cu o altă proaspătă, pe atunci, achiziție, un bolid de lux, estimat la valoarea de 80.000 de euro, marca Range Rover.

Nici atunci, el nu a dorit să ofere prea multe amănunte, însă astăzi există indicii serioase că una din pasiunile sale rămân mașinile luxoase.

Un asemenea bolid de lux i-a cumpărat cu trei ani în urmă și fiicei sale, Cati, pentru a o încuraja înainte de susținerea examenului de Bacalaureat, pe care aceasta l-a și depășit de altfel în 2018, cu o medie generală mare, peste opt. 

Ce nu i-a permis fiicei sale

Vali Vijelie dezvăluia la vremea respectivă că că nu-i dă voie fiicei sale să-și parcheze, ostentativ, mașina chiar în fața școlii:

 „Am zis că o fată am și trebuie să îi fac slăbiciunea. I-am spus: Pentru că un profesor muncește o viață întreagă și nu poate să își permită să își cumpere așa ceva.

Niciodată nu trebuie să fii mândră de ce ai. E a ta că e cadou de ziua ta, dar trebuie să înțelegi cum trebuie să te porți.

Da, i-am spus să nu parcheze la școală, să parcheze mai departe, să meargă pe jos, să nu deranjeze.

Iar fata a făcut exact ce i-am spus eu. A înțeles și nu iese din cuvântul meu”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI