Valentina Pelinel, gest superb pentru Mihaela Borcea. Cristi este cel mai norocos bărbat din România EXCLUSIV

Valentina Pelinel, gest superb pentru Mihaela Borcea. Cristi este cel mai norocos bărbat din România EXCLUSIV
Femeile din viața lui Cristi Borcea colaborează în afaceri

După ce a a rămas fără ștrandurile din București, preluate de actuala soție a lui Cristian Borcea, Mihaela Borcea deține în prezent un hotel în stațiunea Olimp, de care se ocupă însă cot la cot cu Valentina Pelinel. Aceasta din urmă se implică serios în promovare, dar și-a băgat nasul și în bucătăria complexului de la malul mării, unde s-a pozat alături de Chef Cătălin Scărlătescu: ”Mihaela a colaborat bine și cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel, în afaceri, le-a acceptat ajutorul. Cristi Borcea e bucuros că există armonie, că se înțeleg bine cu toții, de dragul lui”, ne-au declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, apropiații celebrei familii.

Valentina Pelinel, gest frumos pentru Mihaela Borcea

Mihaela Borcea și Valentina Pelinel se întrec în lozinci prietenoase, pe conturile sociale, ca să atragă cât mai mulți turiști la hotelul ”Pam Beach”, din Olimp: ”Bună dimineața! Vă trimit energia pozitivă a mării, de pe terasa hotelului”, a scris Valentina, pe conturile sociale.

Nici Mihaela nu s-a lăsat mai prejos: ”Dragii noștri, așa cum v-am obișnuit, de fiecare dată venim în întâmpinarea voastră cu noi pachete de servicii, care fac ca timpul petrecut la noi în unitate să fie un timp prețios și de calitate! De aceea s-a alăturat echipei noastre unul dintre cei mai buni specialiști terapeuți pe care vi-l recomand.

Masajul este eliberarea energetică de care are nevoie corpul tău”. Iar în primăvară, Valentina Pelinel a fost șefă de șantier, ocupându-se de renovarea acestei clădiri din Olimp: ”Destinația voastră de vacanță este aproape gata. Suntem încă în pregătiri pentru ca hotelul să vă întâmpine odată cu deschiderea sezonului de vară”, menționa ea, în timpul lucrărilor.

Valentina, reclamă în ipostaze sexy, pentru ștrandul familiei din Drumul Taberei

Actuala soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, a realizat și o ședință foto, în ipostaze sexy, în bazinul ștrandului din cartierul bucureștean Drumul Taberei, ”Magic Summer Waves”, etalându-și trupul de fotomodel: ”Întâmpinăm vara cu o petrecere la cele mai cool locații din București: Magic Summer Waves & Magic Place Aqua Park, petrecere si super distracție dedicată celor mici și celor mari deopotrivă”, a menționat Valentina.

Apropiații familiei Borcea ne-au dezvăluit, pentru impact.ro, că Valentina Pelinel s-a implicat serios în afacerile familiei: ”Mihaela Borcea a colaborat bine și cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel, în afaceri, le-a acceptat ajutorul, mai ales în ceea ce privește promovarea. Cristi Borcea e bucuros că există armonie, că se înțeleg bine cu toții, de dragul lui. Valentina stă toată vara cu cei trei copii la mare, la hotel, dar mai vin și în București, pentru a supraveghea cele două ștranduri”.

Mihaela şi Cristi Borcea au divorţat în 2011, după o relație de 23 de ani, iar în prezent ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sorin Rap, fost poliţist. Munca întregii familii nu este însă în zadar, turiștii declarându-se mulțumiți.

Prețurile sunt bune, chiar și de 152 de lei, pentru o cameră: ”Înainte să ne cazăm aici, citisem multe comentarii, majoritatea negative. Dar am fost surprinși plăcut, la recepție ne-au întrebat dacă avem preferințe pentru cameră. Iar priveliștea de la etajul 11 e superbă”, a menționat o doamnă, pe Internet, după un sejur în acest hotel.

Mihaela Borcea colabora și cu Alina Vidican, cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea a fost ajutată în afaceri și de Alina Vidican, cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea: ”Nu mai există rivalitate între mine și Alina”, spunea Mihaela, într-un interviu, la inaugurarea ștrandului din Crângași. Cristi o lăuda pe Alina, la acea vreme:

„Ştia că sunt căsătorit şi m-a aşteptat. Sunt şi persoană publică. Aşa că mergeam la evenimente cu Mihaela. În această situaţie, orice femeie ar spune să divorţez. Ea nu mi-a cerut. Pentru asta am luptat ca noi doi să fim împreună, pentru că merită. Alina a trecut toate testele, ca în Legiunea Străină.

A fost supusă la multe examene şi le-a trecut. Ea m-a împins să fac pasul ăsta. Au fost momente grele, dar când am fost decis am hotărât să fac totul public. Alina a suferit de la 19 la 27 de ani. Nu mi-a spus niciodată să renunţ la căsnicia mea”.

Însă, după, cinci ani, Cristi a divorțat de Alina, de dragul Valentinei Pelinel. Celebrul om de afaceri are 9 copii cu patru femei, pe Patrick, Melissa, Angelo, George Alexandru, Gloria, Andreina Carolyn Christine, Milan, Indira Maria și pe Rania Maria, cu vârste cuprinse între 2 și 23 de ani.

Urmăriți Playtech.ro și pe