Valentina Pelinel a primit o surpriză din partea lui Borcea, de ziua ei. Cine a venit la petrecere. Toți au întors capul după ea – Patrick cu iubita lui super sexy

Valentina Pelinel a primit o surpriză din partea lui Borcea, de ziua ei

A fost mare petrecere în familia lui Cristi Borcea. Soția lui, Valentina Pelinel, a primit o mare surpriză din partea sa, de ziua ei. Cum a surprins-o și cine s-a prezentat la eveniment? 

Valentina Pelinel a primit o surpriză din partea lui Borcea, de ziua ei

În data de 8 decembrie, Valentina Pelinel, a împlinit vârsta de 39 de ani. Cum nu avem decât doar câteva sute, poate, de aniversări de celebrat, și nu mii, fiecare eveniment trebuie sărbătorit după cum se cuvine. Așa a fost și în cazul Valentinei, care a fost tratată precum o prințesă zilele trecute. Pentru a-și surprinde soția, fostul acționar de la Dinamo, ieșit nu de mult din spatele gratiilor, i-a oferit o surpriză de proporții acesteia: o vacanță. Borcea a rezervat două bilete de avion spre Florența. Prima parte a vacanței și-au petrecut-o singuri, iar sâmbătă spre duminică, 7-8 decembrie, la miezul nopții, cuplul a decis să marcheze marele eveniment.

Valentina Pelinel a primit o surpriză din partea lui Borcea, de ziua ei. Cine a venit la petrecere. Toți au întors capul după ea - Patrick cu iubita lui super sexy
Imaginea publicată de Valetina Pelinel în mediul online

Aflați la un restaurant de lux din Florența, au început, pe rând, să apară oamenii dragi ai Valentinei, anume Patrick Borcea și iubita sa. Valentina a primit un buchet mare de trandafiri roșii și un tort de aceeași culoare, decorat cu căpșuni, pe care era scris falnic ”La mulți ani, Valentina!”.  Pentru ziua importantă, Pelinel a ales o rochie neagră, scurtă, cu o curea în talie, la care a adăugat o pereche de pantofi de lac. De altfel, partenerul ei a ales aceeași ”temă” clasică, purtând un costum și o cămașă neagră, adăugând o pereche de pantofi de lac, dar unii accesorizați, pentru ca ținuta să îi iasă din anonimat. Cei doi au fost ca scoși din cutie, iar pentru a-și aminti de momentul fericit din viața lor, au hotărât să îl imortalizeze. Cuplul s-a pozat în fața unui brad din locație. 

”E un bărbat care știe să se sacrifice pentru femeia lui”

„Am apreciat și apreciez la el foarte mult faptul că este asumat și niciodată nu a încercat să-și ascundă defectele și nici să își expună calitățile. E un bărbat care știe să se sacrifice pentru femeia lui. De ce credeți că e așa iubit de femei? Nu e vorba de bani, că nu e singurul care a reușit să facă bani în lumea asta, ci e vorba de asumarea lui, de șarm și, până la urmă, și de charisma sa legată de imaginea de „băiat rău”, a spus fostul model pentru Libertatea. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI