Văduva lui Mihai Constantinescu, mărturisire sfâșietoare: ”Mi-a spus că e bine!”. Cum l-a visat Simona

Simona îl visează pe Mihai Constantinescu, dar nu suficient de des

Văduva lui Mihai Constantinescu încă nu și-a revenit după moartea artistului, nici la mai bine de șapte luni de la tragicul eveniment. Simona Constantinescu se mai liniștește doar atunci când îl visează pe fostul său partener de viață, iar recent a vorbit despre cel mai mare regret al său.

Simona îl visează pe Mihai Constantinescu, dar nu suficient de des

Simona Constantinescu a mărturisit duminică, la Antena Stars, că la șapte luni de la moartea acestuia, ea încă îl plânge ori de câte ori își amintește de el. Văduva lui Mihai Constantinescu a spus că l-a visat pe marele artist, dar nu suficient de mult.

„L-am visat cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi tot scurt… Mi-a spus să stau liniștită că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult”, a spus Simona. Aceasta a mărturisit cu mâna pe inimă că cel mai mare regret este că nu a avut copii cu Mihai Constantinescu.

Simona îl visează pe Mihai Constantinescu, dar nu suficient de des
Simona îl visează pe Mihai Constantinescu, dar nu suficient de des

Marele regret al Simonei Constantinescu

„Regret că nu am reușit să facem un copil”, a mărturisit, în lacrimi, soția regretatului solist. „Tot timpul mă gândesc ce i-ar fi plăcut lui. Eram pe aceeași lungime de undă și știam de dinainte ce răspuns dă, ce-și dorea, ce-și dorea pentru mine”, a mai precizat Simona la Antena Stars.

P cei doi i-a legat o iubire de peste 25 de ani. Legal însă s-au căsătorit în anul 2017. „Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, povestea artistul, în 2017, la câteva luni după cununie.

Mariajul nu a ținut mult, deoarece artistul a suferit un infarct și a fost internat pe 14 mai 2019. A stat în comă la spital până pe data de 29 octombrie 2019, când Mihai Constantinescu a obosit să mai lupte pentru viața lui, iar medicii nu l-au mai putut ajuta cu nimic. Avea 73 de ani.

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946 în Bucureşti şi a absolvit Institutul de Educaţie Fizică şi Sport în 1973, după ce, cu un an înainte, terminase cursurile Şcolii Populare de Artă. A lăsat în urmă piese de neuitat, precum „O lume minunată“, „Vitezomanul Gică“, „Un zâmbet, o floare“, „Anotimpuri“, „Câinii Vagabonzi“, „Sus în deal“, „Ad-o, vântule, înapoi!“, „O dimineaţă în culori, cu parfum de tei şi flori“, „Maria“, cântată în duet cu Anastasia Lazariuc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI