Văduvă de vedetă, cuprinsă de sărăcie. Nu are nici ce mânca: ”Vă implor, ajutați-mă cu un loc de muncă”(Exclusiv)

Vaduva de vedeta, cuprinsa de saracie

Omule, când simți că viața este grea și toate îți merg prost, citește povestea acestei femei care a pierdut totul și luptă zilnic să supraviețuiască. Soțul i-a murit de COVID-19, fiica de 17 ani este bolnavă, iar ea cere disperată ajutor. Nu are nici ce mânca: ”Vă implor, ajutați-mă cu un loc de muncă”. Văduvă de vedetă, cuprinsă de sărăcie.

Cine este văduva artistului din România care luptă pentru supraviețuire

Ți se umplu ochii de lacrimi atunci când o auzi. Jeanine Ionescu, văduva artistului Lucian Ionescu, ucis de virusul COVID-19, este în pragul disperării. Femeia nu știe încotro să se îndrepte și cere, disperată, ajutor pentru a găsi un loc de muncă pentru a putea supraviețui. Jeanine are rate la bancă de plătit și este în pericol de a-și pierde locuința dacă nu respectă termenul-limită trasat de oficialii băncii.

Drama prin care trece văduva lui Lucian Ionescu pare a fi scenariu de film. Femeia se luptă zi de zi pentru a pune o bucată de pâine pe masă pentru ea și fiica ei care suferă de o boală autoimună cumplită, cântărind numai 40 de kilograme la vârsta de 17 ani.

„Sunt în urmă cu două rate, nu am bani, am lucrat cot la cot, în impresariat, cu Lucian, dar acum, în pandemie, nu sunt spectacole. Sunt disperată, vă implor, ajutați-mă, caut un loc de muncă, altfel banca mă lasă fără casă! Ne este foarte greu, nu am pensie de urmaș, căci Lucian nu era pensionar, firma de impresariat este pe minus de anul trecut. Am absolvit Facultatea de Filologie, secția Română-Franceză, dar nu pot preda, nu pot da meditații, pentru că nu am lucrat în învățământ și nu am voie”, a declarat Jeanine Ionescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Fiica bolnavă vinde tablourile pe care le pictează pentru a-și ajuta mama la cheltuieli

Durerea care se poate citi în ochii ei este de nedescris. Jeanine Ionescu luptă pentru fiica ei Alexandra, singurul ei motiv de a trăi. Este o mamă norocoasă, care se bucură de dragostea necondiționată a fetiței sale, care încearcă din toate puterile sale să-și ajute părintele. De exemplu, tânăra Alexandra este o pictoriță desăvârșită și vinde pe Facebook tablourile pe care le realizează, pentru a strânge bani și a-și ajuta mama.

„Am casă, firmă și mașină luate în rate, ajung, în total, lunar, la aproape 5.500 de lei. De unde să iau acești bani? Importantă este casa, am rată de 1.700 de lei lunar, încă 30 de ani. Am încercat să amân câteva rate, dar nu am găsit înțelegere la bănci. Vă rog, vă implor, cineva să mă ajute să îmi găsesc un loc de muncă decent, ca să am grijă de casă, de fiica bolnavă. Și ea se luptă să mă ajute, este o pictoriță talentată, a scos la vânzare câteva icoane și tablouri, pe contul de Facebook al lui Lucian Ionescu, dar nu cumpără mai nimeni, lumea nu are acum bani pentru pictură”, a declarat văduva îndurerată pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI