Vacanțe la jumătate de preț pentru români. A început ‘Litoralul pentru toți’, cine beneficiază de reduceri

de: Bișinicu Andreea
05 05. 2023

A mai rămas o lună până când vom da startul sezonului estival, motiv pentru care românii își pregătesc, deja, intens planurile de vacanță pentru 2023. Cei mai mulți dintre aceștia aleg să se bucure de un concediu meritat la mare. Ce presupune programul Litoralul pentru toți.

Litoralul pentru toți le oferă românilor reduceri de 50% pentru vacanța de vară

Românii care se bucură de un buget mai redus pentru organizarea vacanței de vară vor primi ajutorul primit în cadrul programului „Litoralul pentru toți”.

Acesta îți oferă beneficii uriașe, precum o reducere de 50% la prețurile ce presupun cazarea la unitățile hoteliere de pe litoralul românesc.

Pentru a beneficia de aceste reduceri, românii sunt nevoiți să plece în concediu în acele perioade dinaintea începerii sezonului sau după ce se termină valul de turiști din vară, mai exact în lunile iunie sau septembrie.

Dacă în mijlocul sezonului turiștii trebuie să plătească prețuri la fel de mari ca și în străinătate pentru vacanțe pe litoralul românesc, în timpul extrasezonului acestea pornesc de la 90 lei și ajung la 300.

Pentru a-și putea organiza vacanța dorită într-un buget redus, doritorii trebuie să ceară ajutorul unei agenții de turism. Programul „Litoralul pentru toți” le pune la dispoziție românilor 4.000 de locuri de cazare în extrasezon.

Citește și Câți bani costă o noapte de cazare all-inclusive în hotelurile de pe litoral. Prețurile au luat-o razna

Prețuri cazare program „Litoralul pentru toți”

În 2023, românii se pot caza și economisi sume mai mici cu 14%, 27% sau chiar 49%, în unitățile hoteliere din stațiuni precum Mamaia, Eforie Nord, Venus, Mangalia, Olimp sau Neptun.

Turiștii care își doresc să se relaxeze în liniște, fără să fie nevoiți să îndure aglomerația și agitația din lunile iulie și august se pot caza la hoteluri de trei stele, pensiuni și vile din cele mai populare stațiuni de pe litoral cu un buget redus, plătind sume cuprinse între 69 și 187 de lei pe noapte.

„Litoralul Pentru Toti este un program destinat turistilor care doresc sa-si petreaca sejurul la mare in extrasezon, atunci cand statiunile si plaja sunt mai libere, dar totusi incalzite de soare, si presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopti.

Programul Litoralul pentru Toti se desfasoara în perioada 3 mai – 20 iunie si  1 septembrie – 15 octombrie, iar in cadrul lui se inscriu an de an hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate statiunile de pe litoralul romanesc.”, sunt informațiile ce apar pe site-ul oficial al programului.

Citește și Cea mai frumoasă staţiune de pe litoralul românesc, puţini turişti merg aici. E un loc superb şi deloc aglomerat