„Vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”. Anamaria Prodan, actriță într-un film ce va fi difuzat de Netflix

de: Sorin Barbu
10 07. 2023

Anamaria Prodan se lansează și în lumea cinematografiei, după ce ani mulți a cochetat cu televiziunea. Fosta soție a antrenorului Laurențiu Reghecampf a primit un rol în producția „Complotul bonelor” și a dezvăluit, în exclusivitate pentru plasyport.ro, că are mari emoții în legătură cu acest proiect.

Anamaria Prodan, actriță într-un film de Iura Luncașu

Anamaria Prodan acceptă o nouă provocare și va juca într-un film. Este vorba de „Complotul Bonelor”, o comedie românească regizată de Iura Luncașu (48 de ani), actor, producător și regizor de film, devenit celebru după ce a semnat serialele „Inimă de țigan” sau „Pariu cu viața. Fosta soție a antrenorului Laurențiu Reghecampf va juca alături de Cristi Iacob, un actor foarte talentat.

„Am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți.

Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Pentru Ana este prima prezență pe platourile unui film, după mulți ani în care a cochetat cu televiziunea și a avut chiar un reality-show în care a apărut alături de Laurențiu Reghecampf.

„Actrița…. Ce frumos. Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film”, a mai spus agentul FIFA.

Filmările de la „Complotul Bonelor” vor avea loc în țară și în străinătate, iar producătorii au anunțat că pelicula va ajunge și în rețeaua Netflix.

Anamaria Prodan este o prezență constantă în presa din România. Scandalul cu Laurențiu Reghecampf a fost mult timp în centrul atenției, dar acum cei doi susțin că sunt în relații bune și că încearcă să găsească cea mai bună soluție pentru educația fiului lor. Fosta soție a antrenorului are 50 de ani, dar se menține în formă. Zilele trecute a dezvăluit și care este unul dintre marile ei secrete: tratamentul cu aur de 24 de karate.

Sursa Foto: Facebook