Uzzi de la B.U.G Mafia a devenit tătic. Cum arată familia faimosului artist

de: Bișinicu Andreea
06 05. 2021

„Să cânte trompetele, să anunțe că a reușit!” Uzzi a devenit tătic. Da, ați citit bine. Băiatul rău al undergroundului românesc a devenit părinte pentru prima dată, iar artistul nu-și mai încape în piele de fericire. Solistul de la B.U.G. Mafia a fost surprins de către paparazzi pe străzile din București, la cumpărături alături de soția și copilul său.

Uzzi de la B.U.G Mafia a devenit tătic

Băieți răi pe scenă, băieți buni acasă. Vocea de bas a hip hop-ului românesc, Uzzi, a devenit tată pentru prima dată. Deși colegii săi de trupă Caddy și Tataee sunt familiști convinși, experimentând, deja, de câțiva ani viața de părinte, iată că acum a venit și rândul lui Uzzi să cunoască fericirea de a i se spune „tată.”

Adrian Alin Demeter, pe numele său din buletin, a fost surprins de fotoreporterii Spynews pe străzile din Capitală, alături de familia sa. În timp ce frumoasa lui soție plimba patrupedul în lesă, Uzzi împingea, cu grijă, căruciorul bebelușului. Fericirea se poate citi pe chipul său, semn că îi priește foarte bine rolul de tătic.

Cine este soția lui Uzzi, femeia care l-a cucerit pe băiatul rău al muzicii românești

În anii 2000, băieții de la BUG MAfia frângeau inimile tuturor domnișoarelor și stârneau invidia tuturor băieților. O generație întreagă încă mai sare, și acum, atunci când aude la radio sau pe internet una dintre piesele care i-au consacrat pe cei trei rapperi. Uzzi a avut, dintotdeauna, cel mai mare succes la reprezentantele sexului frumos, pe care le cucerea cu vocea sa gravă și impunătoare.

Cu toate acestea, „stilul mafiot” despre care cântă în toate piesele se folosea doar pe scenă, căci acasă Uzzi era băiat bun și fidel. Nu mulți sunt cei care știu că Uzzi iubește de foarte mulți ani aceeași femeie. Floriana, frumoasa lui soție, este cea care l-a cucerit pe controversatul artist și l-a convins să se așeze la casa lui.

„Copii, voi stați cuminți!” Că artistul a spus marele DA în toamna anului 2016, atunci când s-a căsătorit oficial cu aleasa inimii sale. Cei doi sunt foarte fericiți, mai ales de când a apărut în viața lor copilul care le umple sufletele de bucurie și împlinire.