Unde va fi depus trupul Cristinei Țopescu. Familia jurnalistei a luat decizia finală

Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică seară în locuința din Otopeni în care stătea cu chirie. Familia regretatei jurnaliste a avut și o primă reacție publică, după ce aceasta s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani.

Unde va fi depus trupul Cristinei Țopescu

Prin intermediul unui comunicat de presă, familia Cristinei Țopescu anunță unde va fi depus trupul neînsuflețit al fostei jurnaliste. Astfel că, acesta va fi depus la capela cimitirului Bellu, miercuri, la ora 14:00, iar incinerarea va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzești.

În textul comunicatului se arată că dorința incinerării a fost chiar a sa. Mai mult decât atât, cei care vor să-i aducă un ultim omagiu sunt așteptați, așadar, la capela Cimitirului Bellu, începând de miercuri, 15 ianuarie, de la ora 14:00.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, se arată în comunicatul remis de familia Cristinei Țopescu.

Ce ipoteze sunt

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică, 12 ianuarie 2020, în locuința în care stătea cu chirie. O vecină a fost cea care a sunat la 112. Într-o postare pe Facebook, vecina sa, pe nume Diana Maria, a transmis că jurnalista nu s-a sinucis, înlăturându-se astfel această ipoteză.

„Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.”, a transmis aceasta pe contul de Facebook. Specialiștii de la INML urmează să facă analize toxicologice să vadă ce substanțe se aflau în stomacul său la momentul decesului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI