Unde va face Liviu Vârciu nunta cu Anda Călin. Este dorința iubitei sale EXCLUSIV

Unde va face Liviu Vârciu nunta cu Anda Călin. Este dorința iubitei sale EXCLUSIV
Liviu Vârciu, detalii despre nunta cu Anda Călin

Liviu Vârciu se pregătește de marele mment al nunții cu Anda Călin. Vedeta,e xtrem de ocupată cu filmările la Antena 1, și-a găsit timp să vorbească despre fericitul moment. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech.ro, Liviu Vârciu a dat câteva detalii despre pregătirile de nuntă. Vedeta a vorbit cu noi, inclusiv despre locul unde va avea loc fericitul moment.

Liviu Vârciu, detalii despre nunta cu Anda Călin

Liviu Vârciu are o relație cu Anda Călin încă din anul 2016 și sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei. Cu toate acestea, actorul nu a ajuns încă în fața ofițerului stării civile.

Acesta a mărturisit într-un interviu exclusiv pentru Playtech.ro că partenera sa dorește nuntă la malul mării, iar evenimentul va avea loc musai în România, pentru că el își iubește țara.

Totodată, Liviu Vârciu ne-a mărturisit și de ce sumă ar avea nevoie să facă și partea a doua a flmului său, „Zăpadă, ceai şi dragoste”, dar și care este marea sa pasiune, dacă a fi să aleagă între actorie, muzică și televiziune.

Cam care ar fi prețul corect să-ți faci nunta într-o locație de cinci stele?

Doamna mea nu vrea nuntă în locație de cinci stele, grandioasă, ci singură, pe plajă. Bine, cu mine, că nu are cu cine altcineva să se mărite.

Ați stabilit data?

Discutăm despre nuntă de când ne-am cunoscut. Încă nu am căzut de comun acord, dacă va fi nuntă cu invitați sau fără. Când vom cădea de acord, o vom face.

Va fi în Dubai sau în România?

Eu sunt român, îmi iubesc țara. Nu vreau și nu-mi fac nunta în altă parte decât în România.

„Am nevoie de 250.000 de euro pentru al doilea film”

În ce stadiu se afla partea a doua a filmului tău și de ce buget ai nevoie?

Am terminat scenariul, am văzut locațiile, știm unde să filmăm. Sperăm ca în august sau septembrie să începem, iar în acest an să și-l terminăm.

Mai am nevoie cam de 250.000 de euro pentru aceasta.

Nu s-au amortizat cheltuelile făcute cu primul film?

Prima parte am făcut-o cu banii noștri, nu am luat nimic de la sponsori. Ne-am scos banii, ne-am plătit factura, dar nu prea au mai rămas.

Tocmai asta vreau, să fac niște bani la al doilea film. Nu am pierdut nimic cu primul film, chiar îi mulțumesc publicului că au apreciat filmul, dar am nvoie de bani ca să pot face și partea a treia, apoi, nu doar a doua.

Liviu Vârciu a avut o emoție aparte când a filmat în pușcărie

De unde a venit ideea de a interpreta rolul unui pușcăriaș?

Am vorbit mult cu scenaristul nostru, el a avut o idee bună, dar am avut-o și eu pe-a mea. Am prieteni care au fost la facultate.

Jucând într-o celulă reală, aveai o emoție anume, o greutate te apăsa cumva. Chiar și netalentat să fii, dar tot jucai.

Va fi aceeași distribuție ca și la primul film?

Vor fi aceleași personaje, cu aceeași actori principali. Vor veni și alții noi, dar nici nu cred că-i voi pune pe afiș, ca să fie o surpriză.Filmul, pe primul loc în topul pasiunilor sale

–         Ce se mai întâmplă cu trupa L.A. Mai și cânți?

Da, da.. Mai și cântăm. Luna viitoare am trei evenimente cu LA. Ne mai distrăm puțin pe scenă.

–         Ce alegere ai face între film, muzică și televiziune?

Aș alege filmul detașat. Muzica și televiziunea nu cântăresc pentru mine  cât cântărește filmul. Filmul a fost marea mea pasiune și dragoste și așa va rămâne.

–         Ți-ai dorit să fii actor încă din copilărie?

Nu știam eu pe atunci ce înseamnă acoria, că am copilărit la Valea Ciorii. Dar jucam un rol că nu eu am făcut prostia respectovă, când venea mama, și cred că mi-a prins bine..